Wat staat er tussen jou en je dromen en verlangens in?

Wat staat er tussen jou en je dromen en verlangens in?

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je tegen een onzichtbare muur aan loopt? Het gevoel dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet precies wat. Je hebt al van alles geprobeerd om te veranderen, maar het lukt maar niet. Ervaar je vooral veel tegenslag, maar weinig succes? Heb je nog onopgeloste trauma’s of onverwerkt verdriet? Misschien heb je zelfs al verschillende trajecten bij coaches en psychologen gevolgd, maar niet met de gewenste uitkomst.

 

Het is heel vervelend, bijna gekmakend als je niet weet waarom het maar niet lukt, terwijl je zo graag wilt dat het weer stroomt in je leven. Je verlangt naar vrijheid, speelsheid en misschien nog wel het meest naar innerlijke rust en het gevoel dat het goed is. 

 

De meest gehoorde uitspraken van mijn klanten:

  • Ik ben mezelf continu aan het bekritiseren.
  • Ik heb totaal geen rust in mijn hoofd.
  • Ik word gek van al die stemmetjes.
  • Ik voel me moe en heb heel weinig energie.
  • Ik zit totaal niet lekker in mijn vel.
  • Ik wil zo graag gezond zijn.
  • Ik blijf hangen in oude patronen.
  • Ik ga soms tekeer tegen mijn vriend, maar vraag me achteraf af waarom ik dat deed…

Kortom: “Is dit het nou?”

Wanneer gaat het leven eindelijk voor me werken? Ik ben klaar met hard knokken en tegen de stroom in zwemmen. 

 

Het is zo belangrijk om te begrijpen hoe het komt dat het niet stroomt in jouw leven. Waardoor het veroorzaakt wordt. En vooral wat er tussen jou en je dromen en verlangens in staat. 

Ik heb een gloednieuwe masterclass “Van futloos naar vol levensenergie” ontwikkeld, waarin ik jou antwoord ga geven op deze vragen. En ik word heel concreet en ga heel veel waarde delen. Na jarenlang onderzoek ben ik er namelijk achter gekomen wat ons kan blokkeren en vooral hoe je dat kunt helen. 

Ben je benieuwd? Schrijf je dan hier in voor mijn gratis masterclass. 

En oh ja, als je het eenmaal door hebt, dan is de kans groot dat je er ook mee aan wilt doen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven