Exclusieve, individuele begeleiding bij jouw transformatie gedurende 6 maanden

Higher Purpose Programma

Super succesvol, maar het geluk blijft uit? Ik help bewuste en succesvolle vrouwen aan meer energie en zingeving, die vastlopen in een systeem waarin ze succesvol zijn geworden maar wat veel energie kost en niet meer voor ze werkt. 

En misschien ben je wel stilgezet door een life event (scheiding, verlies van een dierbare of een ernstige ziekte). Je gelooft dat dit een wake up call is. Een roep van je ziel om jouw eigen pad te lopen. Je bent geen slachtoffer. Je gelooft dat niets voor niets gebeurt en wilt dit 'life event' aanpakken om jouw leven te veranderen.

Je verlangt naar meer: meer voldoening, impact, zingeving en energie! Je bent ambitieus, maar je voelt dat je nu je hart mag volgen. Juist die dingen doen waar je energie van krijgt en waar je helemaal van 'aan' gaat.

Dit is het keerpunt in je leven. Let's go!

Kennismaken?
Kiki-1117_DEF

Wie ben je echt?

In de individuele coachingsessies gaan we terug naar de kern en bouwen we een nieuw fundament; een leven dat past bij wie jij echt bent, jouw kernwaarden en jouw voorwaarden. In een exclusieve setting dompelen we ons onder in het wonderbaarlijke proces van transformatie; een verandering van binnenuit. De modules in de academie ondersteunen jouw proces en je hebt iemand naast je staan die weet waar je doorheen gaat en wat jij nodig hebt om deze transformatie tot een succes te brengen.
 

Ik ben ervan overtuigd dat je pas kunt excelleren als je helemaal jezelf durft te zijn...

Waarom wachten we vaak tot we stilgezet worden voordat we durven te kiezen voor ons pad? We houden onszelf tegen om te gaan voor onze dromen, voor datgene waarvan je diep van binnen weet dat dat de bedoeling is...
 
Ik begrijp je. Ik was ook ver van mezelf verwijderd geraakt. En ik weet als geen ander dat we soms een wake up call nodig hebben om weer terug bij onszelf te komen. Ik voelde wel dat het anders mocht, maar heel eerlijk; ik wist gewoon niet hoe! Nu weet ik het wel!
 
Ken je het verschil tussen wat jouw energie kost en wat je energie geeft? Weet je waar jij van 'aan' gaat? Leven vanuit je energetische blauwdruk, zodat je weer helemaal jezelf kunt zijn staat centraal in mijn begeleiding. Je eigen pad durven volgen, zodat je kunt excelleren vanuit purpose, flow en energie. Dan kun je echt een verschil maken!
Kiki-1032_DEF

Wil jij excelleren vanuit energie en jouw higher purpose?

  • Bouwen we in 6 maanden een nieuw fundament

  • We pellen de lagen af, totdat we bij jouw kern komen

  • Je ontdekt wat je energie geeft, waar je van aan gaat en wat werkelijk belangrijk voor je is

  • Durf je te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en je intuïtie

  • Transformeer jij jezelf naar jouw 2.0 versie

  • En een leven onder jouw voorwaarden!

In deze 6 maanden doorloop je jouw individuele transformatie met mijn persoonlijke begeleiding. Door mijn unieke methode zal jouw transformatie een lichte en verrijkende ervaring worden.
 
We brengen je terug naar jouw kern, waardoor je gaat ervaren hoe jij in elkaar zit, wat je nodig hebt om te excelleren. We bouwen een nieuw fundament, met krachtige rituelen en we werken aan de onbewuste blokkades zodat niets je meer tegenhoudt.
 
"Door alle lagen af te pellen ontdekken we waar je ziel naar verlangt en brengen we je in contact met je 'higher purpose'."
 
In de VIP dagen bouwen we jouw nieuwe fundament. Daarna werken we in de 1-op-1 coachingssessies aan jouw transformatie. De online modules ondersteunen jouw proces van transformatie. Je ontvangt prachtige bonussen, waaronder een live retreat, meditaties en visualisaties. Bovendien ben ik er om je te ondersteunen en kun je tussentijd altijd een beroep op me doen.
 

Over mij

Lieve vrouw,

Toeval bestaat niet. Dat ik op jouw pad kom is dan ook geen toeval. Wat mij kenmerkt is dat ik een warm en liefdevol mens ben met een groot inlevingsvermogen. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om minder in je hoofd te zitten en weer te durven voelen. Ik heb jarenlang moeten overleven in de harde zakenwereld en ik was er best goed in geworden, maar het kwam met een prijs. Ik was ver van mezelf verwijderd geraakt, het succes voldoe leeg en ik had een constante onrust. 

De oplossing zocht ik vooral buiten mezelf, in ambitieuze doelstellingen en materiële zaken. Door het verlies van mijn kindje werd ik geconfronteerd met mezelf, mijn continue zoektocht naar meer, en ging ik op zoek naar wat mijn leven weer betekenis kon geven; mijn ‘higher purpose’

Dat ik daarna nog veel dieper moest zinken, had een reden. Mijn scheiding en de borstkanker schudden me wakker. Opeens begreep ik dat stress en emotioneel trauma onder mijn pijn en verdriet lag. Toen kon ik het helen. Dat werd zo’n prachtige reis; ‘my path of self discovery’. 

In mijn jarenlange ervaring, eerst in het bedrijfsleven en nu in mijn coachingspraktijk, heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. Ik ben erachter gekomen dat ons onderbewuste een sleutelrol speelt en hoe we kunnen werken met ons zelfhelende vermogen. 

Hoe dichter we bij onszelf komen, hoe meer vervulling en verbinding we gaan voelen. Er ontstaat een heel nieuwe realiteit, waarin je kunt zijn wie jij echt bent en het leven kunt leiden waar jij diep van binnen naar verlangt. Onder jouw voorwaarden. Je wordt weer de creator van jouw leven!

Mijn klanten zeggen over mij dat ze rust en vertrouwen van me krijgen, dat ik hun liefdevolle spiegel ben en ze help om tot de kern te komen. Ze noemen het een cadeau voor de rest van hun leven. 

contact

Wat klanten zeggen:

Esther (privacy officer en jurist)

Esther verloor haar beide ouders aan dementie, maar vond zichzelf terug.
"Ik kan nu vanuit kwetsbaarheid helemaal mezelf zijn, waardoor ik weer een diepe verbinding voel met mijn man en kinderen."

Sabine (manager in de zorg)

Sabine kon niet meer beter worden volgens de artsen, maar heelde zichzelf en leeft nu meer dan ooit tevoren.
"Ik heb mezelf bevrijd van de ballast uit het verleden, schuldgevoel en pleasegedrag, en voel nu rust en zelfvertrouwen."
"Ik ben weer meer in contact met mezelf, kan daardoor mijn innerlijke stem steeds beter horen en beslissingen maken die goed zijn voor mij."

Mariëlle (senior manager IT dienstverlener)

Mariëlle werd wakker geschud door haar burn-out, heeft haar leven getransformeerd en verdient haar geld met werk dat haar ten diepste vervuld.
"Mijn burn-out was het beste wat me kon overkomen, anders had ik deze stap nooit gezet. Nu doe ik werk waar ik blij van word en voldoening van krijg."   

Anouk (directielid vervoersorganisatie)

Anoek werkte 80 uur in de week en zag haar kinderen niet opgroeien, ervaart na haar transformatie meer balans en een diepere connectie met haar dierbaren.
"Het is alsof ik een handleiding heb gekregen voor mijn leven, ik begrijp mezelf zoveel beter en kan veel beter mijn energie managen waardoor ik meer aanwezig ben en moeiteloos mijn werk kan doen. Dat is GOUD."
 

Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan

"“At the center of your being you have the answer: You know who you are, and you know what you want."

- Lao Tzu

Scroll naar boven