ebook cover

Download nu mijn nieuwe e-book!

10 Stappen naar meer verbinding met jezelf

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Leef voluit, het leven van je dromen. Niet ondanks wat je hebt meegemaakt, maar dankzij.

Verbinding zorgt voor rust en vertrouwen. Zodra je de verbinding maakt met jouw levensenergie gaat het weer stromen. Je hoeft niet langer in angst te leven.

Ik weet het nog precies. Hoe ik me voelde na het verlies van onze zoon Luc. Ik was bang dat als ik mijn verdriet toe zou laten dat ik het niet aan kon. Het verdriet was te groot. Het was te intens. En ik was band de controle kwijt te raken. Maar ik wist dat als ik het verdriet wegstopte, ik me afsloot voor mijn gevoel…

Ik wist dat ik vroeg of laat mijn verdriet en angst onder ogen moest komen. Dat ik de emoties toe moest laten. Ik heb me verdiept in alles wat me kon helpen. Het heeft me zoveel inzichten gegeven, maar het inzicht dat je alles aankunt wat op je pad komt. Ik weet het, vertrouw me maar.

Als je weet hoe, kan het je leven verrijken. Emoties zijn namelijk hele krachtige boodschappers. Ze willen je iets vertellen, ze brengen waardevolle levenslessen. Ze brengen je op een dieper niveau van bewustzijn. Ze zijn de poort naar jouw ziel en een lichter en rijker leven. Een leven vol betekenis.

Door verbinding te maken met jezelf, met jouw gevoelens, kom je erachter wat jouw vuur is. Waar ga jij van ‘aan’? Wat geeft je levensvreugde? Wat geeft jouw leven betekenis? Je herinnert je weer wie jij in essentie bent. Je ziet de schoonheid van jou als persoon.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen het gelukkigst zijn als ze helemaal zichzelf zijn. In mijn ogen is de zoektocht naar wie je echt bent, zo waardevol en zo de moeite waard. Ik gun jou een leven in verbinding met jezelf, jouw gevoelens en jouw levensenergie.

Met deze 10 stappen kun je elke dag jouw verbinding sterker maken. Ik wens je een leven in verbinding!

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top