ebook cover

Download nu mijn nieuwe e-book!

10 Stappen voor meer verbinding met jezelf

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Zijn wie je werkelijk bent

Hoe kan ik rechtop blijven staan in een wereld die verandert? Door je te verbinden met jezelf, met wie jij echt bent!
 
In deze verbinding met jezelf vind je:
  • een plek van innerlijke rust
  • een diep vertrouwen in jezelf en het leven
  • een bron van blijdschap en geluk
  • jouw talenten en kwaliteiten
 
Maar wat je ook vind in deze verbinding is:
  • de antwoorden op alle belangrijke levensvragen
  • een schat aan kennis en ervaringen
  • toegang tot jouw intuïtie
  • een 'lijntje' naar jouw hoger zelf, de bron en het universum
 
Deze verbinding is letterlijk GOUD waard. Hier vind je jouw GOUD. Het is niet alleen super fijn om helemaal jezelf te zijn, jezelf te accepteren en voor vol aan te zien, maar het is ook een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Want als je niet in verbinding staat met wie jij in de kern bent, dan liggen ziekte en burn-out op de loer. Dit zeg ik niet om je bang te maken, maar wel om je bewust te maken van hoe belangrijk jouw verbinding met je eigen kern is.
 
Ik heb een fantastisch ebook met 10 praktische stappen die je dichterbij jezelf brengen. Het zijn stappen die je in jouw tempo en naar eigen behoefte toe kunt passen. Je zult zien dat als je één van deze stappen consequent toepast, je direct al een verschil gaat merken.
 
Ik wens je toe dat je helemaal in verbinding met jezelf bent, waardoor je automatisch gaat voelen dat je in verbinding staat met iets groters. Dat is super krachtig! Want stel dat er iets groters is dan jij, waar jij helemaal op kunt vertrouwen, wat voor jou zorgt en wat je begeleid op jouw unieke pad. Stel dat het enige dat jij daarvoor hoeft te doen is helemaal jezelf zijn... 

Met deze 10 stappen kun je elke dag jouw verbinding sterker maken. Ik wens je een leven in verbinding!

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik besefte me dat ik mezelf mocht zijn

Ik heb mezelf jarenlang weggecijferd en heel hard gewerkt om te voldoen aan (andermans) verwachtingen. Ik gaf heel veel en zorgde niet goed voor mezelf. Ik was continu aan het werk en zelfs als ik vrij was, kon ik niet goed ontspannen. Ik moest nog zoveel... Ik was heel vaak moe en enorm overprikkeld. Herken je dit?

Mijn wake up call was een hele harde. Die deel ik ook in dit ebook. Toen ben ik op zoek gegaan naar mezelf, wat ik hier te doen heb en waar mijn leven om draait. Dit ging stapje voor stapje. Ik heb in dit ebook de stappen gezet die voor mij het verschil hebben gemaakt!

Het is belangrijk om je te beseffen dat jij de sleutel in handen hebt. Als je wilt weten hoe je de deur kan openen, zet dan de stappen beschreven in dit ebook. Neem nu het besluit: Ik wil helemaal mezelf zijn! en laat je inspireren door de 10 stappen in dit ebook. 

wendy

In de Wendy Special over Veerkracht

In het tijdschrift Wendy, van Wendy van Dijk, is een artikel over mij verschenen waarin ik mijn verhaal en mijn inzichten deel. Lees verder

Petra

"Het kwam voor mij op het juiste moment op m'n pad.

Ik heb zoveel wijsheid en kracht door jou ebook en website gekregen. Het kwam voor mij op het juiste moment op m'n pad. Ik laat het allemaal even zijn weg vinden en ik weet zeker dat het mij veel gaat brengen…"

Caroline

"De stappen uit jouw ebook geven me houvast in lastige tijden. Jouw ebook heeft me over een drempel geholpen. De 10 stappen zijn praktisch en zetten direct aan tot actie. Ik wist dat ik iets moest gaan veranderen, maar ik wist gewoon niet waar te beginnen. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en wat je toevoegt aan mijn leven. Echt een aanrader voor iedereen die weer helemaal zichzelf wil zijn."

Scroll naar boven