ebook cover

Download nu mijn nieuwe e-book!

10 Stappen naar meer verbinding met jezelf

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Leef voluit, het leven van je dromen.

Herken je dit:

  • Ben je onrustig?
  • Zit je heel veel in je hoofd?
  • Ben je moe en heb je weinig energie?
  • Ben je snel geïrriteerd?
  • Sta je altijd klaar voor anderen? 
  • Heb je weinig tijd voor jezelf?
  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Heb je altijd te weinig tijd en nog zoveel te doen?
  • Mis je jezelf? Die leuke, vrolijke en energieke versie van jezelf...

Ik begrijp hoe je je voelt. Ik begrijp ook waar je naar verlangt. Je verlangt naar innerlijke rust en vertrouwen. Je wilt weer jezelf zijn. De beste versie van jezelf! Ik ben ervan overtuigd dat mensen het gelukkigst zijn als ze helemaal zichzelf zijn. Door allerlei redenen kan je van jezelf verwijderd zijn geraakt. Dan gaat het erom dat je die verbinding met jezelf weer gaat herstellen.

Want: verbinding zorgt voor rust en vertrouwen. Zodra je verbinding maakt met jezelf gaat jouw levensenergie weer stromen. Jouw levensenergie is jouw bron van gezondheid en geluk van binnenuit. Dit ebook biedt je 10 praktische stappen. Als je elke dag een klein stapje zet, dan zul je merken dat je heel snel resultaat merkt. Het fijne is, je kunt direct beginnen!

Met deze 10 stappen kun je elke dag jouw verbinding sterker maken. Ik wens je een leven in verbinding!

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees hier het privacyreglement.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik kwam stap voor stap dichter bij mijn kern

Ik heb mezelf jarenlang weggecijferd en heel hard gewerkt om te voldoen aan (andermans) verwachtingen. Ik gaf heel veel en zorgde niet goed voor mezelf. Ik was continu aan het werk en zelfs als ik vrij was, kon ik niet goed ontspannen. Ik moest nog zoveel... Ik was heel vaak moe en enorm overprikkeld. Herken je dit?

Het veranderde toen ik ging inzien dat als ik niet goed voor mezelf zorgde dat ik ook niet van betekenis kon zijn voor anderen. In het vliegtuig zeggen ze ook niet voor niets dat je eerst zelf het zuurstofmasker op moet zetten. Bij mij ging dat stapje voor stapje. Ik heb in dit ebook de stappen gezet die voor mij het verschil hebben gemaakt. Ik doe dit nog steeds elke dag!

Het is belangrijk om je te beseffen dat jij de sleutel in handen hebt. Als je wilt weten hoe je de deur kan openen, zet dan de stappen beschreven in dit ebook! Je bent het waard om elke dag goed voor jezelf te zorgen. Neem nu het besluit: Ik zet mezelf op nummer één! en laat je inspireren door de 10 stappen in dit ebook. 

Petra

"Het kwam voor mij op het juiste moment op m'n pad.

Ik heb zoveel wijsheid en kracht door jou ebook en website gekregen. Het kwam voor mij op het juiste moment op m'n pad. Ik laat het allemaal even zijn weg vinden en ik weet zeker dat het mij veel gaat brengen…"

Caroline

"De stappen uit jouw ebook geven me houvast in lastige tijden. Jouw ebook heeft me over een drempel geholpen. De 10 stappen zijn praktisch en zetten direct aan tot actie. Ik wist dat ik iets moest gaan veranderen, maar ik wist gewoon niet waar te beginnen. Ik ben zo dankbaar dat je er bent en wat je toevoegt aan mijn leven. Echt een aanrader voor iedereen die weer helemaal zichzelf wil zijn."

Scroll naar top