Home banner bovenaan

Schrijf je nu in!

Masterclass "Innerlijke kracht."

Voor bewuste vrouwen die voelen dat er meer in ze zit!

In deze masterclass ga je ontdekken hoe je weer in je kracht kan komen, vanuit schoonheid en authenticiteit. Ben je net als ik, geen type om in de slachtofferrol te blijven hangen en wil je regie over je leven? Dan is deze masterclass wat voor jou!
 
JE GAAT LEREN:
 

🔥 Wat de #1 voorwaarde is om in je kracht te kunnen staan

🔥 De belangrijkste blokkades die je innerlijke kracht ondermijnen

🔥 Het ingrediënt dat voor 95% jouw succes bepaalt

🔥 Dat je een innerlijke krachtbron hebt, die je kunt inzetten vanuit zachtheid en moeiteloosheid

🔥 Welke belangrijke les ik leerde toen ik de regie over mijn leven onbewust uit handen gaf

wendy

Artikel in de Wendy Special over Veerkracht

In het tijdschrift Wendy, van Wendy van Dijk, is een artikel over mij verschenen waarin ik mijn verhaal en mijn inzichten deel. Lees verder

Monique

"Voor mij is de eerste stap gezet om verder te gaan."

"Ik heb jouw masterclass gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en het is precies waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad en ik wil je daar heel erg voor bedanken. Wat ik al zeg, ik vond het heel inspirerend en verhelderend en wat ben je een mooi mens met een mooie missie. Voor mij is de eerste stap gezet om weer verder te gaan." 

Mariëlle

"Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats."

"Jouw masterclass heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Ik begrijp nu beter waarom ik steeds tegen dezelfde dingen aan blijf lopen. Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats, terwijl ik al zolang op zoek was naar antwoorden. Ik ben je heel dankbaar voor alle kennis en wijsheid die je met me hebt gedeeld. Ik heb het meteen met vriendinnen gedeeld, zodat zij ook jouw masterclass kunnen volgen."

Scroll naar top