Home banner bovenaan

Schrijf je nu in!

Masterclass "Holistisch Helen van Borstkanker"

Blijvend helen van borstkanker door ook de onderliggende blokkades op te lossen

Voel je dat er meer nodig is om blijvend te genezen dan alleen de behandeling in het ziekenhuis? Ik hoor zo vaak dat er een diagnose wordt gesteld, maar dat de oorzaak onbekend is. Je hebt het gevoel dat je pech hebt dat het noodlot jou treft. Daarna wordt het een strijd, want het kwaad moet worden bestreden. De behandeling is heftig, chemo, ingrijpende operaties en bestraling zijn aan de orde van de dag. Na de behandeling is het leven niet meer hetzelfde. Je bent niet meer onbevangen, want de angst dat het terugkomt is er altijd... 
 
Dat kan ook anders! Ik geloof dat het zo belangrijk is dat jij de regie in handen hebt. Ik wil je graag bekrachtigen in een waardevolle masterclass, waarin ik de 7 sleutels deel die de kans op helen zo groot mogelijk maken.  
 
Deze masterclass is voor jou als je:
  • wilt begrijpen waarom borstkanker in je leven is gekomen
  • wilt weten wat ervoor nodig is om het op alle niveau's te helen
  • weer wilt kunnen vertrouwen op je lichaam
  • niet langer in angst wilt leven, maar weer (zelf)vertrouwen wilt voelen
Na deze masterclass begrijp je dat:
  • jij en jouw lichaam niet hebben gefaald
  • je niets kon doen aan het ontstaan, maar heel veel kan doen aan je genezing 
  • dat ziekte niet einde is, maar dat dit de kans is op een authentiek en mooi leven
  • een liefdevolle en zachte aanpak belangrijk is
  • genezen niet het 'hogere doel' is, maar gelukkig zijn! 
 
Ik geef waardevolle inzichten en talloze praktijkvoorbeelden waardoor je gaat begrijpen dat dit ook voor jou is weggelegd. 

Wie ben ik?

Kiki_insta--12
'Mijn zoontje niet zien opgroeien, dat was geen optie.'
Ik heb zelf dit proces van holistisch helen doorgemaakt. Ik kreeg op 18 april 2018 de diagnose borstkanker. Hoewel het niet helemaal een verrassing was, omdat ik het intuïtief al wist, voelde het als een mokerslag. Mijn zoontje van bijna 4 niet zien opgroeien, was geen optie. Ik was in de bloei van mijn leven en voelde me prima. Toch was ik me ervan bewust van het feit dat er een dieperliggende oorzaak ten grondslag lag aan de borstkanker. Ik koos ervoor om haar behandeling in het ziekenhuis te combineren met een holistische aanpak.
 
Er was niemand die me een totaal aanpak kon bieden, dus toen ben ik zelf op zoek gegaan. Ik heb heel zorgvuldig een team samengesteld van specialisten die me konden helpen om op alle niveau's te helen: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op het niveau van mijn relaties. Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar alles op het gebied van holistisch helen, het zelfhelend vermogen en de connectie tussen lichaam en geest. Ik heb de dieperliggende oorzaak kunnen helen, waardoor ik weer durfde te vertrouwen op mijn lichaam en op het leven.
 
Van angst naar vertrouwen
Dat vertrouwen, daar ontbreekt het vaak aan bij vrouwen met deze ziekte. Het valt me op dat vrouwen door borstkanker vaak het gevoel hebben dat hun lichaam ze in de steek heeft gelaten. Dat ze pech hebben. Dit gevoel wordt vaak versterkt door de medische wetenschap. Dat is niet nodig, als je het aan mij vraagt. Als je begrijpt wat de oorzaak van je ziekte is en je hebt het op dat niveau kunnen helen, zul je merken dat je angst plaats maakt voor vertrouwen. Dan zul je de signalen van je lichaam leren (her)kennen en serieus nemen. Ons lichaam is een ingenieus en prachtig instrument. We hebben alleen niet geleerd om er goed mee om te gaan.
 
Ik ben sinds 2017 ondernemer en heb honderden vrouwen geholpen als transformatiecoach. Ook schrijf ik als expert regelmatig artikelen voor het online platform van Wendy van Dijk. Na mijn diagnose met borstkanker heb ik mijn eigen ervaring omgezet naar mijn methode voor Holistisch Helen en daar inmiddels tientallen vrouwen succesvol in begeleid. Het helpt niet alleen bij het helen van de dieperliggende oorzaak van de ziekte, maar brengt je dichter bij jezelf. Je zult merken dat de manier waarop je tegen gezondheid en ziekte aan kijkt veranderd is. Dit zorgt ervoor dat je veel bewuster in het leven staat, veel dichter bij jezelf en je gevoel. Dat is een geschenk voor de rest van je leven.
 
Deze prachtige transformatie gun ik iedereen.
wendy

Expert holistisch helen

Kiki schrijft maandelijks artikelen en blogs als Holistisch Helen Expert voor het tijdschrift en online platform van Wendy van Dijk. 

Monique

"Je bent een lichtje in deze donkere tijd."

"Ik heb jouw masterclass gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en het is precies waar ik op dit moment behoefte aan had. Je hebt een nieuw perspectief gegeven. Dat geeft me houvast en hoop voor de toekomst.

Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad en ik wil je daar heel erg voor bedanken. Wat ik al zei, ik vond het heel inspirerend en verhelderend. Wat ben je een mooi mens met een mooie missie." 

Mariëlle

"Nu begrijp ik wat ik nodig heb en dat geeft hoop."

"Jouw masterclass heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Zo heb ik nog niet eerder tegen borstkanker aangekeken. Ik was me bewust dat ik nog meer nodig heb om te kunnen genezen, nu begrijp ik wat dat is! Je bent een inspirerend voorbeeld en geeft me vertrouwen dat ik hier sterker uit kan komen. Ik ben je heel dankbaar voor alle kennis en wijsheid die je met me hebt gedeeld. Ik raad dit iedereen aan die te maken heeft met borstkanker."

Scroll naar boven