Home banner bovenaan

Schrijf je nu in!

Masterclass "Holistisch genezen"

Voor vrouwen die willen genezen op diepere lagen (holistisch)

Zodra we de diagnose borstkanker horen, begint de strijd om te overleven. Maar moet het wel een strijd zijn? Zit er echt 'kwaad' in je lichaam? En wat gebeurt er met je op het moment dat de arts zegt dat je een levensbedreigende ziekte hebt?
 
In april 2018 kreeg ik de diagnose borstkanker en begon mijn zoektocht naar mijn eigen manier om blijvend te genezen. Eén ding was me duidelijk: ik ga het kwaad niet bestrijden, maar ik wil op een liefdevolle manier genezen. Het was mijn overtuiging dat de borstkanker een noodsignaal van mijn lichaam was en dat ik daar heel serieus en met zachtheid mee om mocht gaan.
 
Ik koos voor een holistische benadering. Daarbij stelde ik heel zorgvuldig mijn 'team' samen, om me te helpen op alle niveau's te genezen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). Ik heb me verdiept in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, de connectie tussen lichaam en geest en ik heb de meest vooraanstaande artsen geraadpleegd met een nogal vooruitstrevende visie op gezondheid en genezing.
 
Ik heb met deze 7 sleutels voor liefdevol genezen niet alleen mezelf genezen, maar inmiddels ook hele fijne klanten mogen begeleiden. En met succes!
 
Deze masterclass is voor jou als jij:
  • de oorzaak wilt oplossen (niet alleen symptomen)
  • mentale & emotionele blokkades wilt ontwortelen
  • de wijsheid van oosterse en westerse gezondsheidzorg wilt combineren
  • jouw zelfhelend vermogen wilt activeren
  • een liefdevolle aanpak prefereert boven een invasieve aanpak
 
Na de masterclass zul je begrijpen wat er nodig is om echt diepgaand en duurzaam te genezen. Want onze gezondheid is de basis voor ons leven op aarde.
Een gezond en vitaal lichaam is niet zomaar vanzelfsprekend, dus daar mogen we heel zorgzaam voor zijn.
 
Ik wil je inspireren om jouw gezondheid en genezing in eigen hand te houden, zodat je je niet overgeleverd hoeft te voelen aan mensen in een witte jas. Zoals Deepak Chopra zegt:
"Accept your diagnoses, but not your prognoses."
 
Ik voeg daar graag aan toe:
"Genezing begint bij geloven dat het kan, op een diep bewustzijnsniveau."
 
Ik zie je in mijn gratis online masterclass 7 essentiële sleutels voor HOLISTISCH GENEZEN.
 
Liefs, Kiki
wendy

Artikel in de Wendy Special over Veerkracht

In het tijdschrift Wendy, van Wendy van Dijk, is een artikel over mij verschenen waarin ik mijn verhaal en mijn inzichten deel. Lees verder

Monique

"Voor mij is de eerste stap gezet om verder te gaan."

"Ik heb jouw masterclass gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en het is precies waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad en ik wil je daar heel erg voor bedanken. Wat ik al zeg, ik vond het heel inspirerend en verhelderend en wat ben je een mooi mens met een mooie missie. Voor mij is de eerste stap gezet om weer verder te gaan." 

Mariëlle

"Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats."

"Jouw masterclass heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Ik begrijp nu beter waarom ik steeds tegen dezelfde dingen aan blijf lopen. Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats, terwijl ik al zolang op zoek was naar antwoorden. Ik ben je heel dankbaar voor alle kennis en wijsheid die je met me hebt gedeeld. Ik heb het meteen met vriendinnen gedeeld, zodat zij ook jouw masterclass kunnen volgen."

Scroll naar boven