Home banner bovenaan

Schrijf je nu in!

Masterclass "Holistisch Helen van Borstkanker"

Voor vrouwen die holistisch willen helen van borstkanker door naar de dieperliggende oorzaak te gaan.

Ik heb zelf dit proces van holistisch helen doorgemaakt. Ik zie wat het met mij doet. Dat ik nu zoveel vertrouwen heb heeft alles te maken met de aanpak die ik heb gekozen. Ik koos ervoor om de behandeling in het ziekenhuis te combineren met een holistische aanpak. Daar begeleid ik nu andere vrouwen bij en ik zie dat ze door mijn holistische aanpak het gevoel hebben dat ze heel veel zelf in de hand hebben en dat ze weer vertrouwen hebben in hun lichaam en hun gezondheid.
 
In dit proces heb ik 7 sleutels ontdekt. Deze ga ik delen in mijn masterclass.
 
Na de masterclass zul je begrijpen wat ervoor nodig is om diepgaand en duurzaam te helen en jouw angst te transformeren naar vertrouwen. Je zult een heel andere band met lichaam opbouwen, waarbij je begrijpt dat de signalen van je lichaam je belangrijke aanwijzingen geven en je daarnaar gaat handelen.

Wie is Kiki?

'Mijn zoontje niet zien opgroeien, dat was geen optie.'
Kiki kreeg op 18 april 2018 de diagnose borstkanker. Hoewel het niet helemaal een verrassing was, omdat ze het intuïtief al wist, voelde het als een mokerslag. Haar zoontje van bijna 4 niet zien opgroeien, was geen optie. Ze was in de bloei van haar leven en voelde zich prima. Toch was ze zich bewust van het feit dat er een dieperliggende oorzaak ten grondslag lag aan de borstkanker. Ze koos ervoor om haar behandeling in het ziekenhuis te combineren met een holistische aanpak.
Er was niemand die haar een totaal aanpak kon bieden, dus is ze zelf op zoek gegaan. Ze heeft heel zorgvuldig een team samengesteld van specialisten die haar konden helpen om op alle niveau's te helen: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op het niveau van haar relaties. Ze heeft maandenlang onderzoek gedaan naar alles op het gebied van holistisch helen, het zelfhelend vermogen en de connectie tussen lichaam en geest. Ze heeft de dieperliggende oorzaak kunnen helen, waardoor ze weer durfde te vertrouwen op haar lichaam en op het leven.
 
Van angst naar vertrouwen
Dat vertrouwen, daar ontbreekt het vaak aan bij 'lotgenoten'. Het valt Kiki op dat vrouwen door borstkanker vaak het gevoel hebben dat hun lichaam ze in de steek heeft gelaten. Dat ze pech hebben. Dit gevoel wordt vaak versterkt door de medische wetenschap. Dat is niet nodig, als je het aan Kiki vraagt. Als je begrijpt wat de oorzaak van je ziekte is en je hebt het op dat niveau kunnen helen, zul je merken dat je angst plaats maakt voor vertrouwen. Dan zul je de signalen van je lichaam leren (her)kennen en serieus nemen. Ons lichaam is een ingenieus en prachtig instrument. We hebben alleen niet geleerd om er goed mee om te gaan.
 
Kiki is sinds 2017 ondernemer en heeft honderden ondernemers geholpen als transformatiecoach. Ook schrijft zij als expert regelmatig artikelen voor het online platform van Wendy van Dijk. Na haar diagnose met borstkanker heeft Kiki haar eigen ervaring omgezet naar haar methode voor Holistisch Helen en daar inmiddels tientallen vrouwen succesvol in begeleid. Het helpt niet alleen bij het helen van de dieperliggende oorzaak van de ziekte, maar brengt je dichter bij jezelf. Je zult merken dat de manier waarop je tegen gezondheid en ziekte aan kijkt veranderd is. Dit zorgt ervoor dat je veel bewuster in het leven staat, veel dichter bij jezelf en je gevoel. Dat is een geschenk voor de rest van je leven.
 
Deze prachtige transformatie gunt ze iedereen.
wendy

Expert blogs

Kiki schrijft maandelijks artikelen en blogs als Holistisch Helen Expert voor het tijdschrift en online platform van Wendy van Dijk. 

Monique

"Je bent een lichtje in deze donkere tijd."

"Ik heb jouw masterclass gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en het is precies waar ik op dit moment behoefte aan had. Je hebt een nieuw perspectief gegeven. Dat geeft me houvast en hoop voor de toekomst.

Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad en ik wil je daar heel erg voor bedanken. Wat ik al zei, ik vond het heel inspirerend en verhelderend. Wat ben je een mooi mens met een mooie missie." 

Mariëlle

"Nu begrijp ik wat ik nodig heb en dat geeft hoop."

"Jouw masterclass heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Zo heb ik nog niet eerder tegen borstkanker aangekeken. Ik was me bewust dat ik nog meer nodig heb om te kunnen genezen, nu begrijp ik wat dat is! Je bent een inspirerend voorbeeld en geeft me vertrouwen dat ik hier sterker uit kan komen. Ik ben je heel dankbaar voor alle kennis en wijsheid die je met me hebt gedeeld. Ik raad dit iedereen aan die te maken heeft met borstkanker."

Scroll naar boven