Home banner bovenaan

Schrijf je nu in!

Masterclass "Van futloos naar vol levensenergie."

Wat staat er tussen jou en je dromen en verlangens in?

Heb je wel eens het gevoel gehad dat je tegen een onzichtbare muur aan loopt? Het gevoel dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet precies wat. Je hebt al van alles geprobeerd om te veranderen, maar het lukt maar niet. Ervaar je vooral veel tegenslag, maar weinig succes? Heb je nog onopgeloste trauma’s of onverwerkt verdriet? Misschien heb je zelfs al verschillende trajecten bij coaches en psychologen gevolgd, maar niet met de gewenste uitkomst. 
 
Het is heel vervelend, bijna gekmakend als je niet weet waarom het maar niet lukt, terwijl je zo graag wilt dat het weer stroomt in je leven. Je verlangt naar vrijheid, speelsheid en misschien nog wel het meest naar innerlijke rust en het gevoel dat het goed is.
 
De meest gehoorde uitspraken van mijn klanten:
😔  Ik ben mezelf continu aan het bekritiseren 
😔  Ik heb totaal geen rust in mijn hoofd 
😔  Ik word gek van al die stemmetjes
😔  Ik voel me moe en heb heel weinig energie 
😔  Ik zit totaal niet lekker in mijn vel 
😔  Ik heb allemaal lichamelijke klachten 
😔  Ik blijf hangen in oude patronen
😔  Ik ga soms tekeer tegen mijn vriend, maar vraag me achteraf af waarom ik dat deed... 
 
Kortom: “Is dit het nou?” 
 
De vraag is: Wat staat er tussen jou en je dromen en verlangens in? En wanneer gaat het leven eindelijk voor je werken? Want je bent klaar met hard knokken en tegen de stroom in zwemmen.
 
Het is zo belangrijk om te begrijpen hoe het komt dat het niet stroomt in jouw leven. Waardoor het veroorzaakt wordt. En vooral wat er tussen jou en je dromen en verlangens in staat. Want ik beloof je dat als je dit begrijpt dan gaan de deuren open naar een nieuwe toekomst: naar een toekomst van je dromen, waarin je bevrijd van belemmeringen, oude angsten en trauma's en blokkades bent en kan doen waar je zo naar verlangt.
 
Met als resultaat: 
🤩 Een gezond lichaam
🤩 Zelfvertrouwen
🤩 Innerlijke rust
🤩 Groots durven dromen
🤩 Stappen durven zetten
🤩 Gevoelens toelaten
🤩 Jezelf kunnen helen
 
Dat geeft een heel nieuw perspectief op het leven. Beeld je eens in hoe dat zou zijn? Hoe zou je leven er dan uit zien? 
 
Ik heb een waardevolle masterclass "Van futloos naar vol levensenergie" ontwikkeld, waarin ik jou antwoord ga geven op deze vragen. En ik word heel concreet en ga heel veel waarde delen. Na jarenlang onderzoek ben ik er namelijk achter gekomen wat ons kan blokkeren en vooral hoe je dat kunt helen.
 
Ben je benieuwd? Schrijf je dan direct in voor mijn gratis masterclass Van futloos naar vol levensenergie!
wendy

Artikel in de Wendy Special over Veerkracht

In het tijdschrift Wendy, van Wendy van Dijk, is een artikel over mij verschenen waarin ik mijn verhaal en mijn inzichten deel. Lees verder

Monique

"Voor mij is de eerste stap gezet om verder te gaan."

"Ik heb jouw masterclass gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en het is precies waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb ook veel aan jouw e-book gehad en ik wil je daar heel erg voor bedanken. Wat ik al zeg, ik vond het heel inspirerend en verhelderend en wat ben je een mooi mens met een mooie missie. Voor mij is de eerste stap gezet om weer verder te gaan." 

Mariëlle

"Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats."

"Jouw masterclass heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Ik begrijp nu beter waarom ik steeds tegen dezelfde dingen aan blijf lopen. Opeens vallen zoveel puzzelstukjes op z'n plaats, terwijl ik al zolang op zoek was naar antwoorden. Ik ben je heel dankbaar voor alle kennis en wijsheid die je met me hebt gedeeld. Ik heb het meteen met vriendinnen gedeeld, zodat zij ook jouw masterclass kunnen volgen."

Scroll naar top