Exclusieve, individuele begeleiding bij jouw helende reis gedurende 6 maanden

Holistisch Helen van Borstkanker

In mijn begeleiding staat holistisch helen centraal en werken we op de verschillende niveau's om de dieperliggende oorzaak te helen.
Door dichter bij jezelf te komen, zodat je niet alleen kunt genezen, maar waardoor je hele leven zal veranderen. 'Heel jezelf, heel je leven'.
 
Vertel me meer
Holistisch Genezen
In de individuele coachingsessies werken we aan jouw eigen transformatie, waardoor we naar de oorzaak de borstkanker gaan en deze op dat niveau kunnen helen. In een exclusieve setting dompelen we ons onder in het wonderbaarlijke proces van genezing van binnenuit. Daarnaast kun je deelnemen aan online groepssessies, waarin je vragen kwijt kunt en horen welke ervaringen andere deelnemers hebben.
 

Ik ben ervan overtuigd dat ziekte een boodschapper is en je wat komt vertellen.

Het is een uitnodiging om naar binnen te gaan en te onderzoeken wat er gezien en geheeld wil worden. In meer dan 90% van de gevallen zit er achter fysieke klachten een emotionele blokkade, daarom is het zo belangrijk om niet alleen het symptoom te genezen maar op zoek te gaan naar de dieperliggende oorzaak. Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding en daarom werk ik op alle niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en op het niveau van onze relaties.

De belangrijkste relatie is die met jezelf. In dit programma kom je dichter bij jezelf, door te genezen op diepere lagen, waardoor je hele leven verandert. We werken met het onderbewuste, je zelfhelende vermogen en je 'hogere wijsheid' om te ontdekken wat geheeld mag worden, zodat je weer heel kan worden.

Niets gebeurt voor niets. Door open te staan voor de betekenis en boodschap achter borstkanker, zul je ervaren dat je regie weer terug krijgt. Je gaat begrijpen waarom deze ziekte is ontstaan en wat je kunt doen om het te helen. Ik zal je begeleiden op deze helende reis, waardoor je weer dichterbij jezelf komt en met compassie en mildheid kunt genezen.

transformatieprogramma

Individuele begeleiding bij Holistisch Helen gedurende 6 maanden:

  • Een transformerende helende reis

  • Je ontdekt de dieperliggende oorzaak en kunt deze helen

  • Kom je weer in contact met je gevoel en durf je je emoties toe te laten, te doorvoelen en los te laten

  • Durf je te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en de signalen van je lichaam

  • Naast tweewekelijkse individuele coachingssessies ook 3 online groepssessies

  • Tussentijds contact via what's app zodat je op belangrijke momenten mijn advies en begeleiding krijgt

In deze 6 maanden doorloop je je eigen reis met mijn individuele begeleiding. Door mijn unieke methode zal jouw helende reis een lichte en verrijkende ervaring worden. Ik pas mijn methode op maat toe, precies afgestemd op jouw situatie en behoeftes. Ik ben er voor je op de momenten die ertoe doen, waardoor je in rust en vertrouwen kunt genezen op alle niveau's. 
 
In deze periode zul je de verbinding met jezelf herstellen, waardoor je niet alleen geneest maar ook weer helemaal jezelf kunt zijn. Je kunt dit traject vervolgen met 6 maanden. In dit vervolgtraject gaan we een laag dieper, we ontdekken waar je ziel naar verlangt en brengen we je in contact met je 'higher purpose'.
 

Over mij

"Mijn diagnose borstkanker was mijn wake up call, toen wist ik: het is van levensbelang dat ik mijn onverwerkte trauma's ga helen."

Mijn klanten zeggen over mij dat ze rust en vertrouwen van me krijgen, dat ik hun liefdevolle spiegel ben en ze help om tot de kern te komen. Ze noemen het een cadeau voor de rest van hun leven. 

Toeval bestaat niet. Dat ik op jouw pad kom is dan ook geen toeval. Wat mij kenmerkt is dat ik een warm en liefdevol mens ben met een groot inlevingsvermogen. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om minder in je hoofd te zitten en weer te durven voelen. Ik heb jarenlang moeten overleven in de harde zakenwereld en ik was er best goed in geworden, maar het kwam met een prijs. Ik was ver van mezelf verwijderd geraakt, ging op in de dagelijkse sleur en voelde een constante onrust. 

De oplossing zocht ik vooral buiten mezelf, in successen en materiële zaken. Door het verlies van mijn kindje werd ik geconfronteerd met mezelf, mijn continue zoektocht naar meer, en ging ik op zoek naar mijn ‘higher purpose’

Dat ik daarna nog veel dieper moest zinken, had een reden. Mijn scheiding en de borstkanker schudden me wakker. Opeens begreep ik dat stress en emotioneel trauma onder mijn pijn en verdriet lag. Toen kon ik het helen. Dat werd zo’n prachtige reis; ‘my path of self discovery’. 

In mijn jarenlange ervaring, eerst in het bedrijfsleven en nu in mijn coachingspraktijk, heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. Ik ben erachter gekomen dat ons onderbewuste een sleutelrol speelt en hoe we kunnen werken met ons zelfhelende vermogen. 

Hoe dichter we bij onszelf komen, hoe meer vervulling en verbinding we gaan voelen. Er ontstaat een heel nieuwe realiteit, waarin je kunt zijn wie jij echt bent en het leven kunt leiden waar jij diep van binnen naar verlangt.   

coaching

Wat klanten zeggen:

Sabine

Sabine Elfrink 

- is aan het genezen van uitgezaaide borstkanker

Ik geloof in positief denken.
Ik geloof niet in toeval.
Ik geloof dat uit iedere ervaring iets te halen is..

In 2022 kreeg ik diagnose uitgezaaide borstkanker. Met deze boodschap wilde ik zo bewust mogelijk omgaan; je wordt je immers nog bewuster van jouw eigen zijn en eindigheid.

Voor deze zoektocht wilde ik graag een coach, iemand die mij wilde begeleiden.

Ik vond Kiki.
Toeval bestaat niet!

Haar transformatieprogramma Sparkle of Light heeft mij geholpen om diverse lagen af te pellen.

De altijd aanwezige onrust in mijn hoofd maakte ruimte voor rust. Onzekerheden werden besproken en maakte meer ruimte voor zelfvertrouwen. Schuldgevoel bleek een grote beperkende factor, beetje bij beetje kon ik deze gaan loskoppelen, en ook dit is een proces wat steeds maar doorgaat.

Je bent als mens immers altijd in ontwikkeling. Mijn innerlijke stem laat  steeds luider van zich horen. Met deze stem kan ik ook in mijn omgeving spreken, dit helpt mij maar helpt ook mijn omgeving!

Dit gevoel is zo bevrijdend, dit gun ik iedereen!!!

Kiki heeft mij op een rustige, empathische en deskundige manier meer met mijzelf in contact gebracht.

Romilde

Romilde van Dongen

- genezen van borstkanker

Kiki was voor mij een baken van licht tijdens mijn borstkanker traject. Ieder moment van mijn ziekteproces kon ik Kiki contacten en was zij er voor mij. Daar moest ik bijna een beetje aan wennen, iemand die er altijd voor me is. En als ik dan uitreikte dan wist Kiki altijd het juiste te zeggen. Daardoor voelde ik me gezien en gehoord en kon ik weer verder.

Met haar intuïtieve gaven voelt Kiki haarfijn aan wat je nodig hebt. Ook schroomt ze niet om je een duwtje te geven als het moeilijk wordt. Ik zou iedereen aanraden om Kiki 'cadeau' te doen aan zichzelf, tijdens het moeilijke en uitdagende proces van borstkanker.

Amanda Kuis

Amanda Kuis

- genezen van Lyme

Ik ben genezen van Lyme. Dit had ik niet zonder hulp van Kiki gekund.

Ze heeft haar begeleiding helemaal op mijn behoeften afgestemd, waardoor ik me in het hele traject gesteund voelde. Ze is er voor je.

Het meest waardevolle wat ik van Kiki heb geleerd is dat ik mijn emoties kan toelaten en shiften.

Ze gaat naar de oorzaak om het daar te helen. Het Sjamanistische ochtendritueel geeft me vertrouwen en kracht en dat pas ik nog steeds dagelijks toe. 

Kiki is liefdevol, empatisch en zacht. Het fijnste is: ze oordeelt niet.

Vraag hieronder een gratis strategiegesprek aan

"Angst maakt ziek. Daarom is rust en vertrouwen de voorwaarde om te kunnen genezen."

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven