Podcast Waarom het zo belangrijk is om je energie te managen en niet je tijd

Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt en daarom wil ik het zo graag met je delen. 

Ik heb jaren geworsteld met mijn energieniveau. Zo kon ik van super energiek me opeens helemaal leeg voelen. En ik begreep er niets van, dus ging gewoon maar door. Puur op wilskracht en discipline. Maar ohh wat voelde ik me rot: 

😔 Ik voelde me onrustig

😔 Ik voelde me leeg

😔 Ik zag niet helder

😔 Ik had watten in mijn hoofd

😔 Ik kon me niet goed concentreren

😔 Er kwam weinig uit mijn handen

😔 Alles koste veel energie

😔 Aan het eind van de dag was ik leeg, helemaal leeg

Totdat ik me ging realiseren dat het draait om ENERGIE: waar krijg ik energie van en wat zijn mijn energielekken. Toen ik dat ging inzien, had ik de sleutel gevonden naar de oplossing. Toen heb ik stapje voor stapje gewerkt aan mijn energieniveau. Het werd een vast onderdeel van mijn ochtendritueel. Ik maakte een dagelijkse structuur, dat me houvast, inzicht gaf en vooral focus. Het gezegde “alles is energie” kreeg een heel andere, veel concretere lading. Ik ging me meer verbinden met mijn vrouwelijke energie. Ik ging mijn acties afstemmen op mijn energieniveau. Ik ging bewust voelen. Werken met hartsintenties ❤️, minder vanuit mijn hoofd 🧠. Ik werd stapje voor stapje een betere versie van mezelf:

✨Ik voel veel meer rust

✨Ik stem me bewust af op mijn energieniveau en innerlijke staat van zijn

✨Ik voel me veel meer verbonden met mijn vrouwelijke energie

✨Ik voel me krachtig vanuit zachte kracht

✨Ik zet mezelf op #1

✨Ik ben een leukere moeder, partner, vriendin en coach

✨Ik ben meer in balans 

Kortom:

✨Mijn levensenergie stroomt weer!!! 

Het werkt voor mij. Zelfs zo goed dat ik dit nooit meer loslaat. En heb ik een keer een off day? Dan betekent het vaak dat ik me weer te veel heb laten leiden door mijn agenda, verwachtingen van anderen en mijn to do lijstjes vanuit mijn hoofd. Dan kan ik direct weer schakelen, zodat ik me meteen weer beter voel. Het mooie is dat ik dit iedereen kan leren. Het is namelijk niet moeilijk als we weten hoe.  

Wil je dit ook? Wil jij je weer fit, energiek, in balans en blij voelen? Schrijf je in voor mijn online programma: “Van futloos naar vol levensenergie”. Meld je hier aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven