Online programma van 9 dagen

Van futloos naar vol levensenergie!

In dit programma krijg je de structuur, tools en praktische opdrachten om een basis te leggen voor een leven in flow en in verbinding met de zachte kracht van je levensenergie. Je gaat je energie managen en niet meer alleen je tijd. Je maakt keuzes die goed voor jou zijn en je helpen om je energieniveau, en daarmee ook je trilling, te verbeteren.

Kom in verbinding met je levensenergie en alles gaat stromen.
online programma

De vrouwen die dit online programma volgen voelen een diep verlangen om de mooiste versie van zichzelf te zijn, zodat ze van betekenis kunnen zijn voor anderen. Ze voelen dat ze heel veel te bieden hebben en dat ze graag vanuit moeiteloosheid en flow willen leven, werken en ondernemen. Alleen op dit moment stroomt het niet. Met dit programma bied ik de structuur, opdrachten en inspiratie waarmee ze direct hun energieniveau verbeteren en in een hogere energietrilling komen.

Het is eigenlijk heel simpel. Hoe beter je begrijpt wat jou energie kost en wat je energie geeft, hoe beter je in staat zult zijn om je leven zo in te richten dat jouw energie kan stromen. Je maakt betere keuzes, stelt betere grenzen, omringt je met mensen die je energie geven in plaats van energie kosten en je doet de dingen waar je blij van wordt. Veel energie-programma’s richten zich op de fysieke kant en doen daarnaast wat ‘mindset-achtige’ oefeningen, maar ik ben ervan overtuigd dat een complete aanpak meer oplevert. Dat werkt namelijk op alle niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Alles is energie, dus als de energie kan stromen dan heb je de sleutel naar een gelukkig en gezond leven in handen!

Als je weer in verbinding komt met je levensenergie ben je vrolijk, energiek, vol ideeën, creatief, ondernemend en in je kracht.

Herken je dit?

Je voelt je zo moe... Je kan je van het ene op het andere moment helemaal ‘leeg’ voelen. Prikkels komen enorm binnen. Je zorgt voor iedereen, maar daardoor blijft er weinig tijd voor jezelf over... Je voelt je schuldig als je tijd voor jezelf neemt, omdat je vindt dat je anderen dan tekort doet. Je ervaart continu een spagaat tussen je missie en je (gezins)leven.

Je weet niet meer zo goed hoe je kan zorgen dat je je weer fit en energiek voelt. Steeds als je weer een beetje bent opgeladen, gebeurt er iets waardoor je voor je gevoel terug bij af bent. Je neemt je voor om dit nu voor eens en voor altijd te veranderen, maar god wat kost het veel energie om steeds weer je grenzen te moeten stellen en te bewaken, om keuzes te maken die goed voor jou zijn.

Terwijl dit is waar je zo naar verlangt...

Je verlangt ernaar om te doen waar jij gelukkig van wordt, om keuzes te maken die goed voelen, om te doen waar je helemaal ‘aan’ van gaat, waar jij super veel energie van krijgt! Wat je doet stralen! Want diep van binnen weet je het allang: als jij goed voor jezelf zorgt, lekker in je vel zit, doet waar je voldoening van krijgt, dan kun je pas echt iets betekenen voor anderen. Dan bruis je van de energie, ben je in balans en in goede gezondheid.

In mijn online programma begeleid ik je stap voor stap naar meer energie. Je verbetert je energieniveau en verhoogt je trilling! Deze twee gaan namelijk hand in hand. Ze versterken elkaar. Het is als yin & yang, vrouwelijk & mannelijk. Helemaal in balans. Het is een prachtig samenspel. Namelijk als jij doet waar je super blij van wordt, dan krijg je vanzelf meer energie. En als jij je fysiek energiek en fit voelt, kom je ook makkelijker in een hogere trilling en kan je dus doen waar je super blij van wordt. Het is eigenlijk zo logisch, maar het is soms een zoektocht naar een manier waarop we dit in ons leven kunnen toepassen. Daarom bied ik dit programma aan.

Wat mag je verwachten van dit online programma "Van futloos naar vol levensenergie":

 • 9 dagen elke dag een mail met een hoge trilling

 • Een werkboek

 • Een dagelijkse structuur

 • Elke dag opdrachten die bewust maken, prikkelen, inspireren en aanzetten tot actie

 • Praktische oefeningen voor meer energie en het verhogen van je trilling.

 • Meditaties, visualisaties en ‘energie healingen’

 • Een live coachingscall met ruimte voor vragen en interactie

 • Lifetime toegang tot alle materialen

9 dagen programma

Alle tools kun je blijvend inzetten. Het programma kost weinig tijd, maar levert enorm veel op. Door ’s ochtends en ’s avonds 15 minuten heel bewust bezig te zijn met jouw ‘energieniveau’ zul je meteen een shift merken, patronen herkennen en keuzes maken op basis van energieniveau i.p.v. alleen op basis van de tijd in je agenda.

Bovenal krijg je nieuwe energie, diepe shifts en wonderlijke ervaringen die je leven verrijken. Jij bouwt aan de “mooiste versie van jezelf”! Je staat steeds meer in verbinding met jouw levensenergie en je kan doen waar je zo naar verlangt.

De investering voor dit programma is € 155, incl BTW. Je hebt onbeperkt toegang.

Wil jij?

 • jezelf weer op nummer 1 zetten en keuzes maken die goed voor jou zijn?

 • direct meer energie en balans voelen?

 • meer innerlijke rust ervaren en veel meer vanuit je hart leven?

 • beter om kunnen gaan met je gevoelens en negatieve ballast loslaten?

 • begrijpen wat je energie geeft en wat je energie kost?

 • je verbinden met de zachte kracht van jouw levensenergie?

 • voelen dat jouw levensenergie stroomt, waardoor je kan doen waar je naar verlangt?

 • jouw je gezond en gelukkig voelen en de mooiste versie van jezelf zijn?

Wat mag je verwachten van dit online programma "Van futloos naar vol levensenergie":

In mijn online programma begeleid ik je stap voor stap naar meer energie. Je verbetert je energieniveau en verhoogt je trilling! Deze twee gaan namelijk hand in hand. Ze versterken elkaar. Het is als yin & yang, vrouwelijk & mannelijk. Helemaal in balans. Het is een prachtig samenspel. Namelijk als jij doet waar je super blij van wordt, dan krijg je vanzelf meer energie. En als jij je fysiek energiek en fit voelt, kom je ook makkelijker in een hogere trilling en kan je dus doen waar je super blij van wordt. Het is eigenlijk zo logisch, maar het is soms een zoektocht naar een manier waarop we dit in ons leven kunnen toepassen. Daarom bied ik dit programma aan.

coaching

Waarom heb ik dit programma ontwikkeld?

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wat hun zielsmissie is en weer te verbinden met hun levensenergie, zodat alles weer gaat stromen en ze het leven kunnen leiden waar ze van dromen en van betekenis kunnen zijn. Ik begeleid vrouwen bij prachtige transformaties en help ze om bewuster en gezonder in het leven te staan.

Al heel lang heb ik een fascinatie voor energie. Ik heb zelf ervaren dat ik vervreemd was geraakt van mezelf, dat het niet meer stroomde, dat ik heel hard moest werken en alles vanuit mijn hoofd deed. Aan de buitenkant leek alles ‘perfect’, maar van binnen ervaarde ik onrust en was ik vaak moe en overprikkeld. Ik verlangde naar meer flow en wilde van betekenis zijn. Deze zoektocht is in een stroomversnelling geraakt door een aantal grote ‘life events’. Lees meer over mij op mijn website.

Mijn eigen transformatieproces en zoektocht heeft me geïnspireerd om een methode te ontwikkelen, omdat ik merkte hoeveel het voor me betekende. Ik ging steeds meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren. Ik kon weer contact maken met mijn gevoel en durfde op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik ging keuzes maken met mijn hart. Dat heeft zoveel veranderd en in gang gezet.

Het is ongekend hoe krachtig onze innerlijke bron van levensenergie is. Het is een bron van zachte kracht. We hebben allemaal deze innerlijke krachtbron. Alleen is onze energie niet onbeperkt, daarom is het zo belangrijk om te leren om er op de juiste manier mee om te gaan. Ik ben steeds meer gaan ervaren hoe ik daarmee kan verbinden en wat ik ermee kan bereiken. Toen ik merkte dat veel vrouwen tegen dezelfde problemen aanliepen en ik steeds vaker mijn tools en inzichten ging delen heb ik dit programma ontwikkeld.

Wat de vrouwen zeggen die mijn online programma hebben gevolgd

Emily

"Het voelt alsof alles wat voor mij belangrijk is samen is gekomen. Dat voelt zo gaaf!
Kiki geeft me rust en vertrouwen, ze heeft zo'n fijne energie. Ik sta nu positiever in het leven, voel weer mijn levenskracht en durf te dromen. Het voelt alsof er een last van me af is gevallen, zo bevrijdend is het om alle ballast uit het verleden los te laten. Ik wist niet dat het zo diep zat, maar nu we dat hebben kunnen aanpakken staat niets me meer in de weg om te doen waar ik naar verlang!"

Voel jij een duidelijke JA! Dit programma is voor mij? Meld je dan nu aan voor het programma.

De investering voor dit programma is €155,- incl. BTW. Je hebt onbeperkt toegang. 

“De sleutel naar een leven vol geluk en gezondheid is jouw levensenergie.”

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven