Podcast #12 Welke impact wil jij maken?

Elke vorm van weerstand is een uitnodiging om weer te verbinden. In eerste instantie met de emotie die je voelt. Want de weerstand komt ergens vandaan. Ik deel mijn eigen ervaringen in deze episode van mijn podcast, te luisteren via onderstaande link.

We moeten onszelf heel serieus nemen en soms ook weer niet TE serieus. Zeker als we het even moeilijk hebben, kan het een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen emoties doorvoelen en er niet in te blijven hangen. Een gezonde dosis zelfspot kan enorm helpen als je door een proces van groei en transformatie gaat. En ons groeiproces houdt nooit op, dus het is heel belangrijk om het innerlijke werk te doen. 

In mijn nieuwe podcast episode deel ik persoonlijke ervaringen, waarmee ik illustreer hoe het werkt als je uit verbinding bent en vervolgens de emoties kan shiften om weer in verbinding te komen. Ik ben mezelf bewust van de IMPACT die ik maak op mijn (directe) omgeving en maak daarin hele bewuste keuzes. En natuurlijk is niets menselijks mij vreemd, dus af en toe schiet ik uit verbinding. En ondanks dat ik me daar heel bewust van ben kan ik er soms in blijven hangen….!!! Het zou zomaar kunnen dat jij deze ervaringen herkent. 

Het is heel ontspannend om dan even te lachen om onze groeistuipen. Deze groeistuipen zijn niet erg. Er zit ook een boodschap achter. Het betekent in ieder geval dat we gaan herkennen dat weerstand niet echt werkt. Dat het een uitnodiging is om weer ter verbinden. Als we in staat zijn om los te laten en ons over te geven aan wat we op dat moment voelen en nodig hebben, dan ontstaat er ruimte. Ruimte om even diep adem te halen. Ruimte om te ontspannen. Ruimte om van binnen te voelen wat er zit en om dat vervolgens te kunnen shiften. 

Maak bewuste keuzes welke IMPACT je wilt maken. Leef die keuzes. Begin vooral klein. Maak een verschil in jouw directe omgeving. Doe het innerlijke werk, waardoor je steeds makkelijker weer terug in verbinding komt. Waardoor je kunt kiezen voor liefde. Waardoor je kunt leven vanuit vertrouwen. Als jij kiest voor liefde dan ben je een lichtje voor de mensen om je heen. Dat begint klein, maar als je consequent jouw innerlijk werk doet, dan zul je merken dat je je impact verder kunt uitbreiden… Vraag jezelf dus steeds weer af: 

WELKE IMPACT WIL IK MAKEN? 

Veel luisterplezier!

Liefs, Kiki

PS. Ik ben superbenieuwd naar jouw ervaringen. Deel ze met me. Kunnen we samen lachen ;-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven