Hoe coach ik iemand van angst naar vertrouwen? Een kijkje achter de schermen…

Mooie timing! Ik heb iets speciaals voor jou.

De zomer is begonnen. Voor velen een tijd om even weg te gaan. Voor anderen is het tijd om de balans op te maken. Het is een tijd van vakantie, genieten en uitrusten, maar kom je wel tot rust als je midden in jouw genezingsproces vooral angst en onrust ervaart? Terwijl anderen lekker op vakantie gaan staat jouw leven stil. Je voelt je alleen. Angstig. Je bent je bewust dat angst haaks staat op je genezing.

Ik wil je laten weten dat jij niet alleen bent. Lees even verder…

Dit is voor jou als je:

  • meer rust en vertrouwen wil ervaren tijdens jouw genezing
  • openstaat voor een holistische benadering
  • antwoorden in jezelf wilt zoeken
  • niet op zoek bent naar een quick fix
  • op wilt komen dagen voor het werk wat je te doen staat
  • het niet alleen wilt doen
  • jezelf professionele en liefdevolle begeleiding gunt
JA DIT WIL IK!!!

 

Voor vrouwen die de angst willen overwinnen en vertrouwen voelen dat ze zichzelf kunnen helen…

Herken je je hierin? Ik heb een hele fijne podcast voor jou opgenomen, waarin ik je een intiem kijkje achter de schermen geef van hoe ik mijn klanten coach. Deze is anders dan anders. Ik laat zien hoe je van angst naar vertrouwen kan gaan aan de hand van een situatie met mijn klant.

Dit is voor jou als jij jouw zelfvertrouwen wilt terugvinden en het geloof dat jij het echt kan!

NAAR DE PODCAST

 

Voor vrouwen opzien tegen een transformatie, omdat het pijnlijk en moeilijk lijkt…

Je noemt jezelf een optimist en je bent sterk voor de buitenwereld, maar diep van binnen leven de angsten, onzekerheden en lig je ‘s nachts wel eens wakker. Dit is voor jou als je het gevoel hebt dat helen en transformeren vooral donker, zwaar en moeilijk is.

Je bent benieuwd naar de lichte manier van helen!

NAAR DE PODCAST

“Ik zie mijn klanten niet als slachtoffer of als hulpeloos. Ik zie juist hun kracht, hun potentie om te helen en hun moed om ermee aan de slag te gaan. Dat voel je. Dat geeft vertrouwen. En rust.”

Samenwerken zodat je vanuit rust en vertrouwen kunt helen?

Dan is dit HET moment! Je kunt nu gebruik maken van mijn ZOMER AANBIEDING. Ik bied slechts een beperkt aantal plekken aan voor vrouwen die voelen dat ze diepgaand willen genezen, vanuit rust en vertrouwen.

Deze zomer bied ik in mijn transformatieprogramma nog aan voor de oude prijs. Voor het laatst!

Waarom?

Omdat ik na de zomer met een heel nieuw programma kom. Daarom wil ik vier vrouwen de kans geven om nog gebruik te maken van mijn huidige aanbod.
Ik beloof je, je zult zoveel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren tijdens je genezingsproces!

Jij voelt dat je jezelf nu wilt omringen met de juiste mensen die je helpen om – vanuit rust en vertrouwen – de juiste stappen te zetten. Ik heb de kennis en expertise om je te helpen helen en ik weet waar je doorheen gaat.

DIT IS MIJN MOMENT!!!

 

 

Zijn wij een match?

Ik kan niet wachten om je (online) te ontmoeten en te ontdekken of we een match zijn. Maak daarvoor nu een afspraak voor onze gratis kennismaking!

Tot snel!

Liefs, Kiki

PS. Begin augustus geef ik mijn gratis online masterclass: Holistisch helen; van angst naar vertrouwen! Hierin deel ik de 7 sleutels naar diepgaande genezing. Meld je aan via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven