Podcast met Jakob van Wielink: weet wie je werkelijk bent en vind je roeping

Mijn eerste podcast interview is een feit! Ik wil je van harte uitnodigen om mijn gesprek met Jakob van Wielink te beluisteren. 

Jakob van Wielink is initiatiefnemer van de School voor Transitie, leiderschapscoach en een buitengewoon warm, innemend en inspirerend persoon. Hij begeleidt en coacht leiders van allerlei pluimage. Met leiders bedoelt hij iedereen die duurzame impact wil maken op zijn of haar omgeving en daar ook de invloed voor aanwent. Dat kan dus vanuit heel veel verschillende rollen: een leider binnen een organisatie, een instelling, een teamcoach, maar ook een ouder of leerkracht is voor hem een leider. Hij is bijzonder deskundig op het gebied van verlies en rouw in organisaties en het vinden en volgen van je roeping. Onder meer over deze thema’s verscheen onlangs zijn nieuwste boek (dat hij schreef met Riet Fiddelaers-Jaspers en Leo Wilhelm): Taal van Transitie. Je roeping als leider in een wereld van verandering. 

Mijn gesprek met Jakob gaat over persoonlijk leiderschap. Het gaat over kwetsbaar durven zijn en verbinding maken, in eerste instantie met jezelf en vervolgens ook met de ander. Persoonlijk leiderschap begint bij jezelf goed leren kennen en vanuit jouw essentie ontdekken wat je roeping is. Kom erachter wat zijn visie is op het ontstaan van burn-out en wat hij bedoelt met ‘being an embodied person’. Hij deelt persoonlijke ervaringen en ervaringen met klanten die door bijzondere diepgaande transities gaan. Het meest waardevolle pad is het pad dat je leidt naar wie je werkelijk bent en naar jouw roeping.

Laat je inspireren door mijn gesprek met Jakob. Veel luisterplezier!

Wil je meer over Jakob te weten komen, kijk dan op www.deschoolvoortransitie.nl of volg hem via social media. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven