Podcast met Dorris Vlas: Mijn lijf is mijn navigator naar een pijnlijk gelukkig leven

Dorris deelt haar persoonlijke en bijzondere verhaal over de weg naar genezing en een leven vol leven. Heel kwetsbaar deelt ze verhaal en dat is heel inspirerend voor iedereen die gelooft dat er op het gebied van het zelfhelend vermogen meer mogelijk is dan dat wij met ons verstand kunnen bevatten. Kom erachter wat ze bedoelt met haar ‘datum’. En hoe haar paarden een sleutelrol spelen in haar genezing, haar persoonlijke leven en tegenwoordig ook in haar werk. 

Nadat ze aan één kant verlamd was geraakt door een ernstig auto-ongeluk, gaven de artsen haar weinig hoop op herstel. Ze ging letterlijk door een ‘dark night of the soul’, maar ondanks dat ze alle reden had om te wanhopen, gaf Dorris niet op. Haar paard leidde haar naar de weg van haar herstel. Sterker nog, haar paard gaf haar de sleutel naar haar revalidatie. Ze werd wakker geschud. Ze werd uitgenodigd om haar pijn en verdriet, door de fysieke en emotionele trauma’s die ze had opgelopen door haar ongeluk, recht aan te kijken. Het voelen van de pijn bracht haar op een nieuwe laag van bewustzijn. Ze kon zichzelf bevrijden uit wat zij noemt de ‘gijzeling in haar lijf’. 

“Ik heb mezelf volledig opnieuw moeten uitvinden. Vooral mijn lijf opnieuw moeten ontdekken. Door het verdriet om mijn paard kon ik uiteindelijk niet meer om mijn gevoel heen. Daardoor kon ik weer contact maken met mezelf.” 

Laat je inspireren door mijn gesprek met Dorris over haar weg naar herstel en hoe je de parels achter de pijn kunt ontdekken. Ik wens je toe dat dit jou weer een stap verder helpt in jouw bewustzijnsreis en het pad van zelf ontdekking! 

Enjoy! 

Meer weten over Dorris, kijk op haar website https://www.dorrisvlas.nl of volg haar op social media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven