Podcast #2 Liefdevol genezen van borstkanker

Hoewel het een hele heftige diagnose was, wist ik meteen dat het klopte. Ik wist dat de borstkanker een noodkreet van mijn lichaam was om anders om te gaan met stress en dat ik onverwerkte trauma’s moest helen. Ik wist dat het een wake up call was. Een hele serieuze. Het werd me in het ziekenhuis regelmatig duidelijk gemaakt dat kanker een dodelijke ziekte was waartegen je moest vechten. We doen er alles aan om het gevecht te winnen. Maar mijn innerlijk weten zei: “Nee, dit is geen gevecht. Dit is een uitnodiging om liefdevol te genezen.” 

Wat ik versta onder liefdevol genezen en waarom deze visie het verschil heeft gemaakt hoor je in deze podcast. Ik vertel dat het ‘geschenk’ achter deze diagnose dat ik een compleet andere visie heb gekregen op gezondheid en dat ik erachter kwam dat wij een bijzonder zelfhelend vermogen hebben. Het is een wonderlijk proces, waarin ik ontdekte wat de ingrediënten waren voor mijn recept voor genezing.  

Om te kunnen genezen is het heel belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Dat je in verbinding bent met met jezelf en je lijf. Wil jij meer verbinding? In mijn gratis e-book beschrijf ik de 10 stappen die je direct kunt zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven