Podcast #1 Ik dacht dat het leven maakbaar was, totdat…

Dit is het startpunt. Ik neem je mee op reis. Ik ga verhalen delen, maar ook de inzichten die mij hebben geholpen om te groeien en om te vertrouwen in het pad wat ik aan het ontdekken ben. Ik luister zelf regelmatig podcasts en het is een bron van inspiratie voor me. Ik heb ongelofelijk veel inspiratie om mooie inzichten te delen en mijn persoonlijke proces van spiritueel ontwaken, groeien in bewustzijn en mijn eerlijke authentieke verhaal, afgewisseld met inspirerende gesprekken en interviews.  

In mijn eerste aflevering stel ik mezelf voor. Ken je mij? Wist je bijvoorbeeld waar ik geboren ben? Weet jij wat mijn eerste woordje was? Of wat ik als kind wilde worden? In mijn eerste aflevering deel ik wat grappige en leuke details over mezelf zodat jij me (beter) kunt leren kennen. Ik ga terug naar het begin en neem je mee naar mijn jeugd, vertel je een aantal hele kenmerkende dingen over mij en deel dingen die alleen mijn inner circle weet. 

Elke vrijdag zet ik een nieuwe podcastaflevering online. Ik vind het heel leuk om met jou in contact te komen. Laat me weten waar jij blij van wordt, waar je tegenaan loopt en welke onderwerpen je interesseren. 

Veel luisterplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven