Interview in het tijdschrift Wendy

Op 8 december 2020 ontving ik een bericht van de hoofdredactrice van het tijdschrift WENDY. Ze schreef: “Onze redactie is het erover eens dat jij helemaal in onze volgende ‘special’ past, die gaat over het thema VEERKRACHT.” Het contact was een super leuk en ik ben heel trots op het artikel! Dit is het resultaat:

 

Ben je benieuwd hoe ik het gedaan heb? Ik heb mijn inzichten verwerkt in een gloednieuwe masterclass “De sleutel voor gezondheid en geluk is jouw levensenergie”. Deze is geheel kosteloos te volgen. Meld je aan via deze link.

2 gedachten over “Interview in het tijdschrift Wendy”

 1. Femmieke van der Wal

  Beste Kiki, dankjewel voor je verhaal. Het delen van je inzichten geeft herkenning en bemoediging, ook al zie je het even niet, het is allemaal al aanwezig in jezelf. Heel inspirerend hoe je hier je werk van hebt gemaakt.

  1. Hi Femmieke,
   Dank je wel voor je reactie. Mooi dat de boodschap zo resoneert bij je. Ik ben heel dankbaar dat ik er mijn werk van heb kunnen maken. Het is heel inspirerend werk om te doen.
   Fijne dag!
   Hartelijke groet, Kiki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven