Innerlijke kracht retreat | vrijdag 3 juni 2022

Innerlijke kracht retreat | 3 juni 2022

 

In juni staat er iets heel bijzonders te gebeuren. Ik organiseer dan mijn Innerlijke kracht retreat. En jij kunt daar bij zijn! Dat doe ik niet alleen, maar samen met mijn dierbare vriendin en transformatiecoach Marian van Veen. Ze zeggen wel eens 1+1=3 en dat is bij ons zeker het geval. We willen jou heel graag uitnodigen voor ons ‘transformatiefeestje’, want….

 

Hoe heerlijk zou het zijn als je even echt de tijd voor jezelf hebt en weer contact kan maken met jouw innerlijke kracht? 

 

Dit kan een dag vol rust en ontspanning zijn. Dit kan ook een dag met diepe inzichten en mooie doorbraken zijn. We hebben onze liefde voor ons vak en ook onze eigen jarenlange ervaring gestopt in deze prachtige dag op een prachtige locatie. Dat gecombineerd met een groep vol gelijkgestemde vrouwen in een intieme setting kan niet anders dan magisch worden!

Het is onze passie en onze diepe wens om met jullie te gaan ervaren hoe krachtig wij vrouwen zijn. Een kracht van binnenuit, de kracht van zachtheid, vanuit compassie en kwetsbaarheid. Maakt je hart al een sprongetje en wil jij erbij zijn? Dat kan op vrijdag 3 juni 2022!

INNERLIJKE KRACHT RETREAT

 

Ben je ook klaar met doorzetten op wilskracht? Wil je meer voelen en minder denken? Wil je meer contact komen met je lichaam? We kennen allemaal dat opgejaagde gevoel, die stress in ons lijf. Het altijd maar moeten. Over je eigen grenzen heen gaan. Of moeite hebben om je energieniveau in balans te krijgen. Niet meer echt weten hoe je kan ontspannen. Herken je dit? Dan is dit een cadeautje voor jezelf: een hele dag aandacht voor jou!

We verzorgen een dag vol ont-spanning en beleving. Je gaat bewust en op een liefdevolle manier verbinden met jezelf, zodat je weer kunt voelen hoeveel kracht en wijsheid je van binnen hebt. Dit wordt een bijzondere ervaring, die voor inzichten en doorbraken kan zorgen. Je gaat de kracht van je onderbewuste ervaren. Zodat je dieper contact kan maken met wat er van binnen leeft.

 

Stop even met doorzetten op wilskracht. 

Je mag nu tijd maken voor jezelf!

 

Deze dag is er alle aandacht voor jou. Wij gaan onze best doen om je helemaal in de watten te leggen met een compleet programma, met meditatie- en visualisaties en diepe transformerende oefeningen, veel persoonlijke aandacht, een veilige setting waarin je omringd wordt door gelijkgestemden. We gaan op alle niveau’s werken (zowel mentaal, als emotioneel, fysiek en spiritueel) en de nadruk ligt op ERVAREN. De hele dag lekkere drankjes en een heerlijke lunch, op een prachtige locatie midden in de natuur.

 

Informatie Innerlijke kracht retreat

Wanneer: Op vrijdag 3 juni

Waar: Landhuis Oohm in Vogelenzang

Hoe laat: Van 9.30 tot 17.00 uur

Investering: € 155 inclusief drankjes, lunch en goodybag

Parkeren: Gratis en voor de deur

 

Je kunt je HIER aanmelden door middel van een bericht. Daarin kun je vermelden dat je bij de retreat wilt zijn, je naam, telefoonnummer en eventueel adres. Uiteraard blijven die gegevens bij ons. Je ontvangt dan een bevestiging van ons met een uitnodiging en een betaallink.

 

Waarom met Marian?

Ze heeft veel te bieden als transformatiecoach. Zij is intuïtief sterk en heeft liefde voor het vak. Daarnaast kun je bij Marian jezelf zijn, het is veilig en zonder oordeel. Ze heeft zo’n drive om mensen verder te helpen, dat is echt fantastisch. En ik weet het uit ervaring. Zij is degene van wie ik iets aanneem en door wie ik me laat coachen. Zij is een prachtig mens en een hele dierbare vriendin.

We kennen elkaar van een opleiding voor Transformatiecoach. We hebben sindsdien al zoveel mooie momenten meegemaakt en kleine en grote doorbraken gedeeld. Bij haar kan ik kwetsbaar en klein zijn om vervolgens weer te groeien en boven mezelf uit te stijgen. Ik ben dankbaar voor onze hartsverbinding. We vullen elkaar aan en daarom ben ik trots en blij om dit retreat samen met Marian te doen. Wil je meer weten over Marian, neem dan een kijkje op haar website Marian van Veen | HSP Transformatiecoach & Hypnotherapeut.

 

We hebben er lang over gedroomd en nu besloten om de sprong te wagen. We zouden het geweldig vinden om je op 3 juni te mogen ontvangen bij Oohm in Vogelenzang.

Voel jij dat dit helemaal iets voor jou is? Een cadeautje dat je aan jezelf wilt geven?

 

Ja, ik boek mijn ticket en ben erbij op 3 juni!!!

(let op, er zijn beperkt plaatsen).

 

Ik hoop je te zien op 3 juni!

 

Liefs,

Kiki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven