Podcast #4 De relatie tussen diep traumawerk en het leven in overvloed

We worden overstelpt met berichten van positiviteitsguru’s. We zijn de creator van ons eigen leven, we kunnen ervoor kiezen om in overvloed te leven, we kunnen alles manifesteren in ons leven wat we willen… etc. Nu ben ik helemaal voor overvloed en manifestatie. En ik geloof ook dat we een keuze hebben, dat we onze dromen mogen volgen en dat er sleutels zijn naar manifestatie van praktisch alles wat we willen in ons leven. De wet van de aantrekking is daar een mooi voorbeeld van. Maar wat dacht je van het helen van trauma’s?

We komen er namelijk niet alleen met een positieve mindset, met het denken in overvloed. Zolang we diep van binnen iets anders voelen en geloven, gaat dat niet werken. Ons gevoel zit soms diep weggestopt door een trauma. En trauma’s nestelen zich in ons onderbewuste. We zijn er ons niet van bewust. En als we al wel bewust zijn van ons trauma, dan durven we er vaak niet naartoe. We zijn bang dat het te groot en te overweldigend is. Ik weet het, ik heb het zelf ook doorleeft. Maar als ik je vertel dat jouw gevoel een belangrijke sleutel is om op een diep niveau te genezen? Dat het veilig is om je te verbinden met je gevoel.

In mijn nieuwe podcast vertel ik je er alles over. Ik heb het onder andere over:

  • Waarom trauma’s ons gevangen houden in het verleden
  • Hoe je weer ruimte creëert als je jezelf geneest van trauma’s
  • Dat de meest succesvolle mensen ook vaak door ‘a dark night of the soul’ zijn gegaan
  • Dat het achteraf kan blijken dat een trauma ook een verrijking voor je leven kan zijn

Oh ja, dan nog even dit. Het klinkt allemaal heel zwaar, donker en moeilijk. Maar ik denk dat het helen van trauma’s je lichter, rijker en bewuster maakt. Ik nodig je uit om mijn podcast te luisteren en ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven