Podcast #3 waarom regie nemen zo belangrijk is

Wie heeft de regie over jouw leven?

In deze aflevering heb ik het over hoe belangrijk het is dat je zelf de regie hebt over je leven. Door zelf de regie te nemen laat je anderen niet bepalen over de koers van jouw leven. Je geeft de verantwoordelijkheid niet weg. Je zegt tegen jezelf en de wereld: ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn leven en mijn geluk. How powerful is that! 

Als je dat kunt zeggen verschuift er iets in je leven: je accepteert niet langer de ‘passengers seat’ en laat je niet in de slachtofferrol duwen. Zoals de Cursus In Wonderen zo mooi zegt:

“No one has the power to rob your happiness, unless you give it to them. No one can drive you crazy, unless you accept the passengers seat.” 

In deze aflevering kom je erachter waarom het voor mij van groot belang was om zelf de regie te nemen en hoe het me heeft geholpen om te navigeren op weg naar genezing. En ik praat over het verschil tussen regie en controle. Dat is namelijk iets totaal anders. 

Ook tijdens je genezing van (borst)kanker is regie heel belangrijk. Hierdoor zit je zelf achter het stuur en bepaal jij de weg naar genezing. Wil je meer waardevolle inzichten over liefdevol genezen? Op 18 augustus om 20.00 uur geef ik de gratis masterclass: 9 sleutels voor liefdevol genezen van fysieke, mentale en emotionele blokkades! Aanmelden kan via deze link.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven