Online programma

Jouw diagnose is niet jouw prognose.

In deze korte audiotraining begeleid ik je in drie stappen van slachtoffer naar leiderschap over jouw gezondheid. Zonder het te beseffen geven we vaak onze kracht weg door ons lot in handen van anderen te leggen. Het maakt niet uit wie, een dokter, een behandelaar, een autoriteit die iets zegt wat wel eens heel bepalend kan zijn voor jouw toekomst. In deze training neem ik je mee door een complete mindshift, zodat je je niet langer slachtoffer hoeft te voelen maar weer de touwtjes in handen hebt.

Neem nu het besluit om jouw diagnose niet jouw toekomst te laten bepalen.
Diagnose-Prognose

De vrouwen die dit online programma volgen voelen de behoefte om volledige zeggenschap te hebben over hun genezing en daarmee hun leven. Het voelt niet goed voor ze om hun lot uit handen te geven. Ze worden gedreven door een vastberadenheid om alles in eigen hand te nemen en met volle focus te gaan voor het hoger doel: leven en gelukkig zijn! Met dit programma bied ik concrete opdrachten die zorgen voor houvast, troost en steun op momenten dat je die nodig hebt.

Wat gebeurt er als je naast je diagnose ook een prognose krijgt? Het doet wat met je geloofsovertuiging en het wakkert vaak angst en stress aan. Hoewel een prognose gebaseerd wordt op statistieken - en jij bent geen statistiek - kan dit zomaar ervoor zorgen dat dit je genezingsproces negatief beïnvloedt. Je wordt bang, dat veroorzaakt stress en slapeloze nachten. Kan het ook anders?, hoor ik je denken. Jazeker! Deze training helpt je om uit de slachtofferrol te komen en in de 'drivers seat'.

Neem leiderschap over jouw gezondheid

Het gebeurt zo vaak dat een prognose bepaalt wat we geloven. En wat we geloven bepaalt wat we denken, waar we onze aandacht op focussen en dat bepaalt weer hoe we ons voelen. Dit heeft allemaal invloed op onze kans op genezing. Zodra je het besluit neemt dat jij leiderschap neemt over jouw gezondheid, verandert er iets cruciaals!

Het is mijn overtuiging dat het je genezing bevordert als je het gevoel van controle terug kunt pakken. Het is een teken van kracht dat jij leiderschap neemt over jouw gezondheid. Ik zeg altijd: "Het is mijn leven, mijn lichaam en mijn gezondheid. Ik pak de regie, zodat ik de touwtjes in handen heb. Dat geeft me zeggenschap en dat geeft me kracht." Ik wil jou aanmoedigen om hetzelfde te doen. Bedenk het volgende:

"We can change our bodies by thoughts alone." Dr. Joe Dispenza

Dit betekent dat we onze gedachtes kunnen inzetten ten positieve in ons genezingsproces. Er komt heel veel op je af, daarom wil ik je helpen om het overzichtelijk en behapbaar te maken. Neem deze belangrijke stap en het zal de kans op genezing bevorderen. Jij kunt dit. Start vandaag nog!

In deze audiotraining begeleid ik je in 3 concrete stappen van de slachtofferrol naar de 'drivers seat'. Je neemt de verantwoordelijkheid en daarmee pak je jouw kracht terug. Je bent geen slachtoffer meer. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken heb ik er een audiotraining van gemaakt. Je kunt de modules luisteren als je een wandeling maakt in het bos, maar ook liggend in je bed als dat je beter uitkomt. Aan het eind van elke module krijg je een concrete opdracht die je met minimale inspanning - een maximaal resultaat gaat opleveren. Het helpt je een essentiële stap in je genezing te zetten.

Wat je krijgt zijn drie emails met de link naar de audio, drie audiomodules en een werkboek waarin je de opdrachten kunt maken. Het is overzichtelijk, behapbaar en zorgt direct voor focus, (zelf)vertrouwen en een positieve mindset voor genezing.

  • Module 1 Wat geloof met je doet

  • Module 2 Zo word je geen slachtoffer

  • Module 3 Bepaal jouw eigen proces

Ik ben er klaar voor om weer in de 'drivers seat' te gaan plaatsnemen.

9 dagen programma

Een goed begin is het halve werk, maar er is nog iets veel belangrijkers. Dat ga ik onthullen in deze training. Omdat ik de training super toegankelijk wil maken, een echte no-brainer, krijg je de training voor een bizar lage prijs...

De investering is slechts €22 exclusief BTW.

Diagnose-Prognose

Wie heeft dit programma ontwikkeld?

Ik ben Kiki en als ik terugkijk op mijn eigen genezing, dan voel ik ongelofelijke dankbaarheid. Dankbaar voor een gezond en sterk lichaam! Ik ben gezondheid niet meer als iets vanzelfsprekends gaan zien. Het is wel een voorwaarde voor een mooi en gelukkig leven. En over mijn proces kan ik kort zijn; het was wonderbaarlijk! Was het altijd makkelijk? Nee, natuurlijk niet. Was het een donkere periode in mijn leven? Nee, dat was het zeker niet! Ik heb het geluk dat ik kan zeggen dat ik volledig ben genezen en me gezonder voel dan ooit. Was het puur geluk? Nee hoor. Het was wel een zoektocht, maar die heeft geresulteerd in zoveel kennis en ervaring, waarmee ik de basis heb gelegd voor mijn methode. Deze methode heb ik kunnen finetunen in mijn coachingspraktijk. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met liefdevol genezen op een holistische manier. Ben jij daar één van? Ik zou het fantastisch vinden om je op de goede weg te helpen. Ik wens je toe dat je kunt leven en niet alleen hoeft te overleven.

"Zodra je het besluit neemt dat jij leiderschap neemt over jouw gezondheid, verandert er iets cruciaals!"

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven