De schoonheid van het proces

Mijn methode is uniek. Ik ben geen 13-in-een-dozijn-coach. Mijn kracht als coach is dat het niet uit een boekje komt. Ik onderscheid me van welke coach dan ook, omdat mijn methode volledig is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en inzichten, verrijkt met alle kennis die ik heb opgedaan door jarenlang te investeren in opleidingen, studies en coaching. Ik ben gecertificeerd coach en heb jarenlange ervaring in leidinggevende en coachende rollen.

We zullen dit proces samen doormaken, waarbij ik je zal aanmoedigen om elke stap te zetten die nodig is. Ik geef je vertrouwen, positieve energie en betrokkenheid, zodat je de stappen kunt nemen vanuit liefde.

Je gaat ontdekken hoe jij:

  • weer kunt vertrouwen op jezelf
  • weer kunt vertrouwen op het leven
  • de controle los mag laten  vanuit een nieuw perspectief kan leven
  • betekenis kunt geven aan wat je is overkomen
  • weer mag dromen en genieten van het leven
  • mag leven vanuit liefde en innerlijke rust
  • alles mogelijk kunt maken waar je van droomt
  • weer helemaal kunt stralen
Happy-Photographer-3-DSC_3795

Coaching

Sparkle of light

Als we iets naars of ingrijpends meemaken, dan worden we even stilgezet en uitgenodigd om opnieuw naar ons leven en onszelf te kijken. Het is een kans om je leven een andere wending te geven, te onderzoeken wat de boodschap hierachter is en te groeien als mens, een mooiere versie van jezelf! We werken aan jouw specifieke doelstelling. Ik heb een unieke methode die ik op maat kan toepassen en hierdoor helemaal kan afstemmen op jou als persoon. Ik werk intuïtief, persoonlijk op een zachte en soms confronterende manier. Ik zal je helpen om naar binnen te gaan en te voelen wat aandacht nodig heeft, om steeds een laag dieper te gaan en te helen wat we tegen komen, om patronen die diep en onbewust plaatsvinden te kunnen transformeren. Ik zal jou het vertrouwen geven en de aansporing om je proces te volgen.

Ik begeleid je door jouw persoonlijke transformatie, waardoor je weer regie krijgt over je leven. Je gaat jouw waarheid ontdekken. Je zult weer herinneren wie je echt bent. Afhankelijk van je doelstelling kunnen we ervoor zorgen dat je: meer innerlijke rust ervaart; liefdevol kunt genezen; een complete shift maakt van angst naar vertrouwen; leert werken met je intuïtie; beslissingen neemt vanuit je innerlijk weten; weer helemaal je eigen authentieke pad kunt volgen en ontdekt dat er wonderen mogelijk zijn. Waar verlang jij nu het meest naar?

aanbod
aanbod

Coaching

Creatrix® Coaching

Speciaal voor vrouwen is de methode Creatrix®. Dit is een heel geavanceerde vorm van visualiseren met je ogen dicht. Het verbindt hoofd, hart én onderbuik. Het lost issues, pijn en blokkades op een hele speelse en avontuurlijke manier op. Het zorgt ervoor dat je focus verandert, zodat je keuzes kan maken die beter bij je passen. Hierdoor trek je de juiste mensen en omstandigheden aan en krijg je het leven dat jij verdient! Ik kan je niet beloven dat je nooit meer verdrietig, bang, boos of teleurgesteld zal zijn. Ik kan je wél beloven dat je op een positieve manier leert omgaan met tegenslagen in je leven, je focus en je visie op je leven veranderen na Creatrix®!

Jaarprogramma

Sparkle of light

Hoe zou het zijn als je weer voluit kunt leven? En niet meer hoeft te overleven… Je hebt iets ingrijpends meegemaakt en nu? Je wilt niet meer dat je leven beheerst wordt door angst en verdriet. Dit is een prachtige transformatie, waarin we jouw angsten en belemmeringen op een lichte, creatieve manier gaan omzetten in groei en nieuw perspectief. We gaan de lessen en de pareltjes van wijsheden ontdekken. Je gaat stap voor stap door een transformatie en bouwt zo aan een nieuw fundament voor je droomleven. Je legt dit vast in een fotoboek. Juist door het creatieve proces kom je dichterbij jezelf. Het fotoboek is getuige van jouw reis, ontwikkeling en inzichten. Het is een prachtig aandenken dat je op elk moment kunt inzien om je weer helemaal kunt verbinden met je droom.

aanbod

Kennismakingscall boeken

Hoe kan ik je helpen? Maak een afspraak voor een call, waarin we kennis kunnen maken met elkaar. Het is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Isabelle

Niets houd me meer tegen!

Dank je wel voor een geweldige ervaring. Ik voelde me veilig en op mijn gemak bij je. Je openheid en puurheid sieren je. Daardoor kon ik me helemaal overgeven aan het proces. En wauw! Wat een prachtige transformatie was dat! Ik heb mijn angsten overwonnen, terwijl ik juist na mijn genezing van borstkanker zo bang was om weer ziek te worden. Nu heb het gevoel dat niets me meer kan tegenhouden! Ik heb weer zin om het leven op te pakken.

Daniëlle

Ik voel me weer rustig en ontspannen!
In mijn Creatrix® traject heb ik zoveel opgeruimd. Ik voel me weer rustig en ontspannen. Ook nu ik dit schrijf voel ik me rustig en ontspannen, terwijl ik net van een drukke werkdag thuiskom. Dit is heel, heel lang geleden. Wat ik zo mooi vind is dat je in volle overgave lijkt te willen geven. Ik voelde me veilig en gehoord bij jou. Wat ben jij een een krachtige en lieve vrouw. Dank je wel!

“Vanuit de diepe pijn ontstaat de kracht om te groeien en een mooiere versie van jezelf te worden.”

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven