1-op-1 live coachingstraject en programma van 6 of 12 maanden

Sparkle of Light

In dit programma werken we aan twee stromen: we bouwen een nieuw fundament voor jouw leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen en we helen trauma's, ontwortelen blokkades en belemmerende overtuigingen. Je ontdekt wat echt bij je past, zodat jouw levensenergie gaat stromen.

Als jij wakker wordt na een heftige gebeurtenis en ontdekt waar het leven echt om draait, dan openen de deuren naar jouw droomleven.

Vertel me meer
jaarprogramma

Ik coach vrouwen die voelen dat ze klaar zijn voor de volgende fase: ze willen vrij zijn van blokkades en belemmeringen en helemaal het leven leiden dat bij ze past. Vaak is er een aanleiding geweest, een soort van wake up call, die ze heeft doen beseffen dat het leven kostbaar is en dat ze er alles uit willen halen. Vanuit authentieke kracht, inspiratie en flow. Ze beseffen dat ze niet zijn wat hen overkomen is. Ze willen weer regie.

We maken allemaal dingen mee in ons leven. Vroeg of laat gebeurt er iets ingrijpends. Dat kan je leven volledig op z'n kop zetten, van het ene op het andere moment. Wat doe je dan?

Ik ben ervan overtuigd dat we altijd een keuze hebben. Onze ervaringen gebeuren niet voor niets. Het kan een keerpunt in je leven zijn. Als je openstaat voor de boodschap of les die erachter verscholen gaat, openen de deuren naar de mogelijkheden. Ik help je met een nieuw perspectief, zodat je deze ervaringen kunt inzetten om weer te verbinden met jezelf, jouw zielsmissie en je levensenergie. Dan gaat het stromen, want:

Als je weer in verbinding komt met je levensenergie ben je vrolijk, energiek, vol ideeën, creatief, ondernemend en in je kracht.

Herken je dit?

Je bent aan het overleven
Je bent zo moe, overprikkeld en gestresst
Je voelt je angstig, onrustig en opgejaagd
Je slaapt niet goed
Je cijfert jezelf de hele tijd weg
Je bent altijd maar bezig om aan de verwachtingen te voldoen
Je hebt eigenlijk geen idee meer wat je nou echt wilt
Je bent een schim van jezelf
Je voelt je schuldig als je niet altijd maar klaarstaat voor anderen
En vooral: je voelt dat er meer is en dat jij zoveel meer in je mars hebt...

Terwijl dit is waar je zo naar verlangt...

Je verlangt ernaar om weer helemaal jezelf te zijn. Je verlangt naar innerlijke rust en vertrouwen. Je wilt alles uit je leven halen en weer het gevoel hebben dat je leeft. Je wilt weer elke dag wakker worden en denken: "Wat een prachtige nieuwe dag!".

Kom weer helemaal IN VERBINDING met jouw droomleven!

In mijn programma begeleid ik je stap voor stap naar meer verbinding met jezelf en je levensenergie.
Wat mag je verwachten van het halfjaarprogramma "Sparkle of Light"

 • persoonlijke 1-op-1 begeleiding

 • maandelijks een live coaching en/of healing

 • maandelijks een online coaching

 • maandelijks één of meerdere online modules

 • wekelijks contact via mail

 • tussentijds contact als ik voel dat je dat nodig hebt

 • unieke methode gebaseerd op zowel eigen ervaring, jarenlange studie en onderzoek

Na deze transformatie ben je bevrijd van je trauma's, blokkades en belemmeringen en hebben we een nieuw fundament voor je leven gebouwd.

Bovenal krijg je nieuwe energie, diepe transformaties en wonderlijke ervaringen die je leven verrijken. Jij bouwt aan de “mooiste versie van jezelf”! Je staat steeds meer in verbinding met jouw levensenergie en je kan doen waar je zo naar verlangt.

In 6 maanden kunnen we een stevige basis leggen en in 12 maanden kunnen we echt next level gaan! Tijdens een persoonlijke kennismakingscall kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en wat op dit moment het beste bij je past. Deze call is gratis en geheel vrijblijvend.

6 maanden programma

Wil jij?

 • weer helemaal jezelf zijn?

 • vanuit innerlijke rust, vertrouwen en moeiteloosheid leven?

 • je gevoel volgen en vertrouwen op je intuïtie?

 • jouw grootse dromen verwezenlijken en werkelijk van betekenis zijn?

 • het gevoel hebben dat het leven voor jou werkt in plaats van tegen?

 • je vrij, ontspannen, enthousiast en vrolijk voelen?

 • het gevoel hebben dat het stroomt en dat alles mogelijk is?

 • je verbinden met de mensen die het best bij je passen en die belangrijk voor je zijn?

Ben je toe aan het volgende hoofdstuk in je leven? Wil je jouw zielsmissie ontdekken en sta je open voor wonderlijke shifts? Wil je trauma's helen en blokkades ontwortelen, zodat niets je meer tegenhoudt? Dan is dit programma iets voor jou!

coaching

Waarom ik?

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wat hun zielsmissie is en weer te verbinden met hun levensenergie, zodat alles weer gaat stromen en ze het leven kunnen leiden waar ze van dromen en van betekenis kunnen zijn. Ik begeleid vrouwen bij prachtige transformaties en help ze om bewuster en gezonder in het leven te staan.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mijn zielsmissie. Ik heb zelf ervaren dat ik vervreemd was geraakt van mezelf, dat het niet meer stroomde, dat ik heel hard moest werken en alles vanuit mijn hoofd deed. Aan de buitenkant leek alles ‘perfect’, maar van binnen ervaarde ik onrust en was ik vaak moe en overprikkeld. Ik verlangde naar meer flow en wilde van betekenis zijn. Deze zoektocht is in een stroomversnelling geraakt door een aantal grote ‘life events’. Lees meer over mij op mijn website.

Mijn eigen transformatieproces en zoektocht heeft me geïnspireerd om een methode te ontwikkelen, omdat ik merkte hoeveel het voor me betekende. Ik ging steeds meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren. Ik kon weer contact maken met mijn gevoel en ging keuzes maken met mijn hart. Ik durfde steeds meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Stap voor stap ontdekte ik mijn spirituele gaven en leerde ik ermee werken. Ik ben inmiddels een gecertificeerd transformatiecoach & healer. Ik werk met verschillende methodes, waaronder transformational coaching, Sjamanistische healingtechnieken, NLP, EFT, Reiki, Hypnose, Voicedialogue, Inner Child Work en Creatrix®.

We maken allemaal ingrijpende dingen mee, maar het is zo belangrijk om te weten dat we altijd een keuze hebben hoe we ermee om gaan. Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Als jij op zoek wilt naar de boodschap, de les of de parel achter jouw (traumatische) ervaringen, dan kan ik je helpen.

Wat de vrouwen zeggen die mijn (half)jaar programma hebben gevolgd

Amanda

"Ik ben genezen van Lyme. Dit had ik niet zonder hulp van Kiki gekund.
Kiki heeft haar begeleiding helemaal op mijn behoeften afgestemd, waardoor ik me het hele traject gesteund voelde. Ze is er voor je. Ze is liefdevol, empathisch en zacht. Het fijnste is: ze oordeelt niet. Het meest waardevolle wat ik van Kiki heb geleerd is dat ik mijn emoties kan toelaten en shiften. Ze gaat echt naar de oorzaak om hem daar te helen. Het Sjamanistische ochtendritueel geeft me vertrouwen en kracht en dat pas ik nog steeds dagelijks toe.
Amanda is direct na afronding van het halfjaarprogramma getest en heeft op 19-4-2021 gehoord dat ze is genezen van Lyme."

Daniëlle

"Ik voel me weer rustig en ontspannen.
Tijdens het programma Sparkle of Light heb ik zoveel opgeruimd en losgelaten. Ik voel me weer rustig en ontspannen. Ook nu ik dit schrijf voel ik me rustig en ontspannen, terwijl ik net van een drukke werkdag thuiskom. Dit is heel, heel lang geleden. Wat ik zo mooi vind is dat je in volle overgave lijkt te willen geven. Ik voelde me veilig en gehoord bij jou. Wat ben jij een een krachtige en lieve vrouw. Dank je wel!"

Isabelle

"Niets houd me meer tegen!
Dank je wel voor een prachtige ervaring. Ik voelde me veilig en op mijn gemak bij je. Je openheid en puurheid sieren je. Daardoor kon ik me helemaal overgeven aan het proces. En wauw! Wat een prachtige transformatie was dat! Ik heb mijn angsten overwonnen, terwijl ik juist na mijn genezing van borstkanker zo bang was om weer ziek te worden. Nu heb het gevoel dat niets me meer kan tegenhouden! Ik heb weer zin om het leven op te pakken."

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende kennismakingscall in.

“Vanuit de diepe pijn ontstaat de kracht om te groeien en een mooiere versie van jezelf te worden.”

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven