1-op-1 live coachingstraject

Sparkle of Light

Wat houdt je tegen? Wat staat er tussen jou en je verlangen in? Het kan van alles zijn. In de coachingssessies gaan we direct naar de kern, zodat je op diepere lagen kunt helen en in verbinding komt met jezelf, jouw dromen en verlangens. Want dan kun je echt van betekenis zijn en stralen!

Kom weer helemaal IN VERBINDING met jouw droomleven!
coaching

Ik coach vrouwen die voelen dat ze klaar zijn voor de volgende fase: ze willen vrij zijn van blokkades en belemmeringen en helemaal het leven leiden dat bij ze past. We werken aan een specifieke doelstelling naar concreet resultaat. Vanuit authentieke kracht, inspiratie en flow.

Als we iets naars of ingrijpends meemaken, dan worden we even stilgezet en uitgenodigd om opnieuw naar ons leven en onszelf te kijken. Het is een kans om je leven een andere wending te geven, te onderzoeken wat de boodschap hierachter is en te groeien als mens, een mooiere versie van jezelf! We werken aan jouw specifieke doelstelling. Ik heb een unieke methode die ik op maat kan toepassen en hierdoor helemaal kan afstemmen op jou als persoon.

Ik begeleid je door jouw persoonlijke transformatie, waardoor je weer regie krijgt over je leven. Je gaat jouw waarheid ontdekken. Je zult weer herinneren wie je echt bent. Afhankelijk van je doelstelling kunnen we ervoor zorgen dat je: meer innerlijke rust ervaart; liefdevol kunt genezen; een complete shift maakt van angst naar vertrouwen; leert werken met je intuïtie; beslissingen neemt vanuit je innerlijk weten; weer helemaal je eigen authentieke pad kunt volgen en ontdekt dat er wonderen mogelijk zijn. Waar verlang jij nu het meest naar?

Wat kun je verwachten van een coachingstraject?

  • persoonlijke op maat begeleiding

  • elke twee weken een coachingsessie live of online

  • opdrachten om tussen de coachingsessies aan te werken

  • een diepgaande persoonlijke transformatie

Ik werk intuïtief, persoonlijk op een zachte en soms confronterende manier. Ik zal je helpen om naar binnen te gaan en te voelen wat aandacht nodig heeft, om patronen die diep en onbewust plaatsvinden te kunnen transformeren en te helen wat we tegen komen. Ik zal jou het vertrouwen geven en de aansporing om jouw eigen weg te bewandelen en obstakels te overwinnen.

Elke transformatie is uniek, daarom stem ik mijn begeleiding helemaal op maat af op jouw behoeftes en proces. Het is echt bewezen dat je met de juiste begeleiding sneller stappen kunt maken met een blijvend resultaat. Het is een verrijkend proces, waarna je leven echt getransformeerd is!

Happy-Photographer-3-DSC_3795

Waarom ik?

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wat hun zielsmissie is en weer te verbinden met hun levensenergie, zodat alles weer gaat stromen en ze het leven kunnen leiden waar ze van dromen en van betekenis kunnen zijn. Ik begeleid vrouwen bij prachtige transformaties en help ze om bewuster en gezonder in het leven te staan.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mijn zielsmissie. Ik heb zelf ervaren dat ik vervreemd was geraakt van mezelf, dat het niet meer stroomde, dat ik heel hard moest werken en alles vanuit mijn hoofd deed. Aan de buitenkant leek alles ‘perfect’, maar van binnen ervaarde ik onrust en was ik vaak moe en overprikkeld. Ik verlangde naar meer flow en wilde van betekenis zijn. Deze zoektocht is in een stroomversnelling geraakt door een aantal grote ‘life events’. Lees meer over mij.

Mijn eigen transformatieproces en zoektocht heeft me geïnspireerd om een methode te ontwikkelen, omdat ik merkte hoeveel het voor me betekende. Ik ging steeds meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren. Ik kon weer contact maken met mijn gevoel en ging keuzes maken met mijn hart. Ik durfde steeds meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Stap voor stap ontdekte ik mijn spirituele gaven en leerde ik ermee werken. Ik ben inmiddels een gecertificeerd transformatiecoach & healer. Ik werk met verschillende methodes, waaronder transformational coaching, Sjamanistische healingtechnieken, NLP, EFT, Reiki, Hypnose, Voicedialogue en Inner Child Work.

We maken allemaal ingrijpende dingen mee, maar het is zo belangrijk om te weten dat we altijd een keuze hebben hoe we ermee om gaan. Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Als jij op zoek wilt naar de boodschap, de les of de parel achter jouw (traumatische) ervaringen, dan kan ik je helpen.

Wat de vrouwen zeggen die door mij gecoacht zijn

Emily

"Het voelt alsof alles wat voor mij belangrijk is samen is gekomen. Dat voelt zo gaaf!
Kiki geeft me rust en vertrouwen, ze heeft zo'n fijne energie. Ik sta nu positiever in het leven, voel weer mijn levenskracht en durf te dromen. Het voelt alsof er een last van me af is gevallen, zo bevrijdend is het om alle ballast uit het verleden los te laten. Ik wist niet dat het zo diep zat, maar nu we dat hebben kunnen aanpakken staat niets me meer in de weg om te doen waar ik naar verlang!"

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende kennismakingscall in.

“De sleutel naar een leven vol geluk en gezondheid is jouw levensenergie.”

- Kiki van der Harst

Scroll naar boven